Skip to content
Home » Werk mee aan team RAM

Werk mee aan team RAM

Atletiek trainers 

RAM is een club met ambitie. Dankzij de aanleg van de nieuwe atletiekpiste in 2021 kunnen we zowel onze dagelijkse werking uitbreiden als opnieuw grote wedstrijden organiseren. 

Om kwaliteit te kunnen bieden hebben we nood aan trainers. We hechten er namelijk belang aan voldoende aandacht te kunnen besteden aan de vorming van elke atleet en houden daarom de groepen graag klein. Heb je een sport achtergrond? Volgde je opleidingen tot sportcoach (of heb je daar interesse in)? Heb je ervaring als discipline trainer in de atletiek? Hou je ervan om te groeien door anderen naar een hoger niveau te tillen? Dan hoor je bij team RAM.  Laat iets weten op ram@atletiek.be. Je bent warm welkom. 

Specifiek zoeken we op dit ogenblik naar:


Vrijwilligers 

Ben je graag in de weer? Was je vroeger wel eens actief in het verenigingsleven? Of is het iets dat je wel eens wil proberen? Begint het te kriebelen als je anderen in de weer ziet? 

RAM kan jouw hulp gebruiken. We zijn een team dat zich engageert voor het sportief plezier van anderen en onszelf. Zo dragen we een steentje bij aan de fysieke en mentale gezondheid van de gemeenschap. Een nobel doel dat tot stand komt door een hele waaier verschillende taken. Niettegenstaande we een team vrijwilligers zijn, proberen we ons goed te organiseren en daarbij zijn heel wat expertises relevant. 

Ben je of ken je een handige Harry of Harriëtte, sterk in communicatie, goed met
cijfers, een geboren organisator, een doorwinterd onderhandelaar, een bezige bij, een luisterend oor, … ? Alle talenten kunnen onze club
versterken. Specifiek zoeken we op dit ogenblik naar:


Wat kan ik doen? 

Het pakket vrijwilligerstaken bij RAM is zeer uitgebreid. Je kan af en toe enkele taken opnemen bij een van onze evenementen, actief bijdragen in een werkgroep of de organisatie opnemen van onderdelen van onze werking. Je kan ook kiezen voor een rol als regelmatige medewerker, jury of bestuurslid. Maak gebruik van je ervaring en sterktes of probeer eens iets helemaal nieuws. 

Hoe laat ik weten dat ik de handen uit de mouwen wil steken? 

Spreek een bestuurslid aan langs de piste of contacteer ons