Skip to content

Wedstrijd-info

Aanpak

Bij de jeugd vinden we het belangrijk dat je kennis maakt met wedstrijden en dat je regelmatig deelneemt. De jeugdwerking stelt voor elke seizoenshelft een jeugd-agenda samen van een 5-tal wedstrijden georganiseerd door RAM of door onze naburige clubs. De trainers staan op deze wedstrijden klaar om het team RAM-atleten te begeleiden. 

Regelmatige deelname wordt beloond in onze club-facetten en tijdens de clubdag in januari. Daar ontvangen de atleten een club-attentie voor hun klassering in de outdoor, indoor of veldlooptrofee. 

Oudere atleten stellen in overleg met hun trainer eigen sportieve doelen en een wedstrijdprogramma op. Naast de beloningen die reeds bij de jeugd gelden voor regelmatige deelname, komen atleten op basis van hun prestaties en deelname aan kampioenschappen in aanmerking voor extra beloning.


Aanbod

De kalender met atletiekwedstrijden wordt opgedeeld in een winter- en in een zomerkalender. De wedstrijden van de jeugd-agenda vind je terug in de Clubkalender. De volledige kalender met atletiekwedstrijden vind je op atletiek.nu en op de website van de Vlaamse Atletiek Liga.


Meest gestelde vragen

Moet ik inschrijven voor een wedstrijd?
Wat is mijn borstnummer?
Hoe werkt atletiek.nu?
Op welk uur word ik op de wedstrijd verwacht?
Wat neem ik mee naar een wedstrijd?
Moet ik me aanmelden op de wedstrijd?