Skip to content

Trainersdag 2022

Kwam je gisteren enkele zotten met een rode T-shirt tegen op de Mechelse Dijle? Dan is de kans groot dat het onze jeugdtrainers waren…

Op zondag 4 september stond er namelijk een allereerste RAM Trainersdag gepland. Een dag speciaal voor al onze trainers om hun enerzijds te bedanken voor hun eindeloze inzet tijdens seizoen 2021-’22 en anderzijds helemaal klaar te stomen voor seizoen 2022-’23.

Bijscholing: Athletics Basic Coaching

We begonnen de dag met een interactieve bijscholing aan de atletiekpiste van De Nekker. Dankzij onze partner Sportwijk Mechelen werd er namelijk een Athletics Basic Coaching cursus gegeven voor al onze jeugdtrainers.

Middag: croques en trainersvergadering

Na twee en een half uur van oplettendheid werd iedereen door Filip beloond met heerlijke croques, waarna we met een goed gevulde maag konden starten aan de trainersvergadering. De laatste puntjes werden nog snel op de i gezet zodat iedereen 100% voorbereid aan het komende atletiekseizoen zou kunnen beginnen.

Teambuilding 1: suppen op de Dijle

Het was dus een voormiddag met veel inspanning; maar na inspanning volgt er gelukkig… ontspanning. We zakten samen af naar de binnenstad om er te genieten van onze eerste van twee teambuilding activiteiten: suppen op de Dijle. Iedereen werd natter dan nat, maar de prijs voor meeste en vooral ook elegantste plonjes ging met voorsprong naar Dirk 😉

Teambuilding 2: gezellig op café

Nadat we allemaal droog en omgekleed waren (wat een hele bevalling was, want de tenten vielen om) konden we door richting teambuilding activiteit 2. Deze vond plaats in een gezellig cafeetje op de vismarkt, waar ze onze enthousiaste passage niet snel zullen vergeten… We genoten er van enkele drankjes en praatten er na over de fijne dag.

Merci!

Tegen 20u keerden ook de plakkers moe en voldaan naar huis met een duidelijke conclusie: het was een fantastische dag die aan de start van seizoen 2023-’24 zeker herhaald moet worden.

Merci aan Sportwijk Mechelen en Ben Willem voor de zeer leerrijke bijscholing.

Merci aan ons geweldige bestuur voor de organisatie van deze trainersdag.

En vooral merci aan al onze trainers om jullie steeds volledig te geven voor al onze atleten.