Skip to content

Team RAM knalt in Bonheiden en Hoboken

Op zondag 6 november stonden er met de cross in Bonheiden en de indoormeeting in Hoboken twee sportieve events op de planning van vele RAM atleten. Ontdek hier hoe ze het deden en geniet na van enkele foto’s.

Veldoop in Bonheiden

Met de cross in Bonheiden stond de allereerste officiële veldloop vanop onze clubkalender op de agenda. Ondanks het mindere weer, trokken er 35 RAM atleten naar daar om er te genieten van een gezellige sport (na)middag.

Het aangename parcours en de fijne sfeer rond onze clubtent en het parcours maakte van deze eerste clubwedstrijd een succes. Geniet onderaan na met enkele foto’s. Alle uitslagen vind je hier. Proficiat aan alle deelnemers met hun stuk voor stuk knappe prestaties.

De volgende twee veldlopen op onze clubkalender zijn:

  • Onze eigen 21ste Grote Prijs Veldlopen Stad Mechelen van nu vrijdag 11 november op PSRC De Nekker. Inschrijven kan nog t.e.m. woensdag via atletiek.nu. Met al meer dan 100 ingeschreven RAM atleten belooft het nu al een heus RAM feestje te worden.
  • De veldloop van Sparta Vilvoorde op zaterdag 26 november op Domein De Drie Fonteinen. Ook voor deze toffe cross kan je inschrijven via atletiek.nu. De RAM tent en trainers zullen er alvast zijn om er samen met jullie een topdag van te maken.

Tot dan?!

Jeugd-indoormeeting in Hoboken

Naast de cross in Bonheiden trokken er afgelopen zondag ook 12 Pupillen en Miniemen richting de eerste indoor-jeugdmeeting van HAKI in Hoboken. We zagen er niets dan schitterende prestaties om het indoorseizoen goed op gang te trappen. Hun resultaten kan je hier bekijken.

De eerste twee indoormeetings op onze clubkalender zijn:

  • Supercrack 2 in Hoboken, op zondag 4 december. Inschrijven kan via atletiek.nu.
  • Provinciaal Kampioenschap Jeugd in Hoboken, op zondag 18 december. Inschrijven kan via atletiek.nu.

De trainers zullen aanwezig zijn om jullie te begeleiden tijdens de verschillende proeven. Vraag ze gerust om extra uitleg hoe het allemaal verloopt op zo een indoormeeting.

Geniet hieronder van enkele foto’s uit Bonheiden en Hoboken.

Onze clubtent in Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Cross Bonheiden
Indoormeeting Hoboken
Indoormeeting Hoboken
Indoormeeting Hoboken
Indoormeeting Hoboken
Indoormeeting Hoboken

Naast enkele foto’s kregen we via een papa ook een videoverslagje van in Hoboken doorgestuurd. Bekijk het hier.