Skip to content

RoadRunners

De RAM Roadrunners zijn de joggers/recreanten binnen RAM die verschillende keren per week samen trainen. Dit gebeurt met variërende afstanden en snelheden, gaande van rustige duurlopen tot pittige pistetrainingen, voor wie dat wil. Zowel de gevorderde loper als de beginner is welkom. We houden rekening met wie er die dag meetraint en passen het programma aan als het nodig is. Zo is het voor iedereen een plezante training en blijft niemand achter.

De trainingen lijken vaak voorbij te vliegen en zijn de ideale verstrooiing om het stressgehalte te laten zakken na een drukke werkdag. Af en toe zoeken we de verstrooiing op zonder loopschoenen en gaan we samen iets drinken of eten.

Jaarlijks stellen we een vrijblijvend criterium op van stratenlopen waar we in groep aan deel nemen, hou de clubkalender hiervoor in het oog. De spelregels van dat criterium vind je hier: Spelregels.

De RoadRunners spreken onderling af waar en wanneer ze samen trainen, ze starten aan onze piste in De Nekker en hebben daar de mogelijkheid om intervaltraining te doen. Meer info kan je vinden bij trainingen. Kom je graag eens testen, dan kom je best eens langs tijdens de dinsdagavond training op de piste.

Als RoadRunner bij RAM ben je aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga als recreant en geniet je een heel jaar van een 24/7 sportongevalverzekering. Bij inschrijving ontvang je een document voor gedeeltelijke terugbetaling van je lidgeld door je mutualiteit.

RAMathon

Vanaf 2022 leggen we de lange afstandslopers in de watten en organiseren we onze RAMathon: vanaf de lente trainen we in groep naar een marathon in binnen- of buitenland (meer info over de editie 2023-’24 vind je hier).

RAMathon 1.0 – Eindhoven
RAMathon 1.0 – Eindhoven
RAMathon 2.0 – Brugge
RAMathon 2.0 – Brugge
RAMathon 2.0 – Brugge