Skip to content

RAMathon 2024

We zijn dit jaar al toegekomen aan RAMathon editie 3.0 en we gaan er een heus RAM-roadrunners-weekend van maken! Hiervoor reizen we samen naar Keulen om deel te nemen aan de marathon, de halve marathon of als supporter. Ben je reeds RAM-lid (atleet of Roadrunner) en wil je dit avontuur graag samen met ons beleven?

Inschrijven kan vanaf nu via deze pagina!


Wat houdt RAMathon in?

Aanbod

We bieden jullie een totaalpakket:

 • Busreis naar Keulen: vertrek op 5 oktober en terugreis op 6 oktober 2024.
 • Overnachting in Keulen (ontbijt inbegrepen).
 • Pasta-party op zaterdagavond 5 oktober 2024.
 • Keuze uit inschrijving voor
  • de marathon van Keulen op 6 oktober 2024.
  • de halve marathon van Keulen op 6 oktober 2024.
 • Event T-shirt voor de marathonlopers.

Praktisch

 • Schrijf je in vóór 1 april.
 • We voorzien een 15 weken-schema voor de marathonlopers.
 • De halve marathonlopers kunnen perfect meetrainen: voor de lange afstanden kan er in overleg een alternatieve training voorgesteld worden.

Kostprijs

BedragMarathonHalve marathonSupporter
Schijf 1 (voor 1 april)€ 125€ 125€ 125
Schijf 2 (voor 1 mei)€ 150€ 115€ 67.5
Schijf 3 (voor 1 juli)€ 150€ 115€ 67.5
Totaal€ 425€ 355€ 260

Belangrijk

 1. Pas van zodra schijf 1 is betaald, heb je je plaats gereserveerd als deelnemer.
 2. Annulatievoorwaarden: Voor deze editie is er geen annulatie mogelijk. De organisatie van de marathon van Keulen laat ook niet toe om te downgraden van de hele marathon naar de halve marathon.
 3. Nog geen lid en je wil mee als loper? Sluit je dan eerst aan als RoadRunner via deze de webpagina “Lidmaatschap” zodat we je kunnen aansluiten bij de Vlaamse Atletiekliga en je verzekerd mee kunt trainen.

Ik wil inschrijven!

Inschrijven en online betalen voor de verscheidene schijven kan via dit formulier:

RAMathon 2024

Inschrijving en online betaling voor alle schijven.

Inschrijving
Betaling van

Trainingsschema

We starten met de marathon-training op dinsdag 25 juni om zo een 15-weken schema te kunnen afronden. Het trainingsschema zal in grote blokken aan jullie bezorgd worden: op die manier is er ruimte voor kleine aanpassingen indien dit nodig blijkt te zijn voor de groep of kunnen we een training vervangen door een testwedstrijd voor wie dat graag wil. Deze testwedstrijden zijn volledig vrijblijvend: ze worden voldoende op voorhand aangekondigd zodat je hiervan zelf de inschrijving en betaling nog kan inplannen.

Trainingsdagen

 • Dinsdag start 19u
 • Woensdag start 19u
 • Vrijdag start 18u
 • Zondag start 10u

We willen zo veel mogelijk in groep trainen, we doen ons best om er voor te zorgen dat er meestal iemand van ons (of een vervanger) aanwezig is. Gelieve te zorgen dat je 10 minuten voor de start van de training aan de kleedkamers bent, zodat je je rugzak nog kan wegzetten, nog een sanitaire stop kan houden,… De groepstrainingen starten aan de piste in het domein de Nekker: als we hiervan afwijken, dan brengen we jullie hiervan op de hoogte.

In groep trainen is fijn, maar als 1 van de opgelegde trainingsdagen niet haalbaar zijn voor jou, dan kan je de training natuurlijk ook individueel afwerken. Je mag ons zeker contacteren als je hier vragen over hebt: we helpen je graag verder met tips of aanpassingen van het schema op jouw maat.


WhatsApp-groep

We maken een WhatsApp-groep aan om eenvoudig met elkaar te communiceren over dingen die de hele groep aanbelangen. Bij inschrijving geef je de toestemming om je GSM-nummer hiervoor te gebruiken: geef ons een seintje als je liever niet wordt toegevoegd aan de WhatsApp-groep.


Hoe ging het er de vorige 2 jaar aan toe?

Nog niet overtuigd? Dan kan je even grasduinen tussen onze nieuwsartikels van de vorige 2 jaar, dat geeft je een beeld van hoe het toen verlopen is.