Skip to content
Home ยป RAM jeugdtrainers begeleidden meer dan 7000 kids tijdens de K3 RUN&FUN te Hofstade

RAM jeugdtrainers begeleidden meer dan 7000 kids tijdens de K3 RUN&FUN te Hofstade

Een gigantisch loopevent op slechts 7km van onze thuisbasis in Mechelen. Daar konden onze rood-oranje-gele clubkleuren uiteraard niet ontbreken. Een team van enthousiaste trainers, bestuurders, ouders en sympathisanten zakte daarom af naar het Sport Vlaanderen domein te Hofstade om er een sportief feestje te bouwen tijdens de tweede editie van de K3 RUN&FUN.

Samen met enkele lokale medewerkers en in goed gezelschap van Spike, de sexy mascotte van de Vlaamse Atletiekliga, liepen ze voor en achter tijdens de 61 waves van in totaal 7222 deelnemende kids. Aanvankelijk voorspelden de weerberichten een natte dag, maar de energie van K3 stuurde de wolken mooi langs ons heen. Het zonnetje kwam erdoor en het werd een mooie, gezellige en plezante zondag.

Onder dat zonnetje en onder goedkeurend oog van Hanne, Marthe en Julia verschenen er ook enkele bekende RAM gezichtjes aan de start. Na een korte maar krachtige opwarming door onze supertrainers liepen ze 400, 600, 800 of 1000 meter op het hier en daar modderige, maar mooie parcours.

Tussendoor was er tijd om ook andere sporten te ontdekken, lekker te eten en mee te zingen met enkele K3 hits. En niet enkel K3 was van de partij, want ook de dansers van Baba Yega kwamen tussendoor even dansen en meelopen met de kids. Onze trainers wisten zelfs een foto met hen te strikken.

Bekijk die foto en enkele andere toffe sfeerbeeldjes van deze fantastische dag hieronder; en zorg ervoor dat je er volgend jaar zeker zelf bij bent!

Baba Yega ๐Ÿ˜
Klaar voor de start! ๐Ÿ˜Ž
En lopen maar… ๐Ÿƒ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ
Groepsfotoooo ๐Ÿ“ธ
Spike was er ook ๐ŸฆŠ
Enkele RAM atleetjes gespot ๐Ÿคฉ
Tot volgend jaar! ๐Ÿฅ‡