Skip to content

RAM kijkt vooruit naar de zomervakantie

Het atletiek zomerseizoen is vol op gang. Na een succesvolle organisatie van onze Medaillemeeting en Interclub Alle Categorieën wensen we alle 62 medewerkers die dit mogelijk maakten hartelijk te bedanken (ja, jullie waren gelukkig echt zo talrijk over de 2 evenementen samen).

Jullie bezorgden fijne sportmomenten aan 76 RAMmers en nog eens zoveel extra atleten. We hopen dat dit voor jullie een even leuk was als voor hen! Laat het ons in enkele woorden hieronder weten.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bedankt! Hieronder kan je het form voor de volgende evenementen al vinden. Heb je nog geen zicht op je agenda, dan vind je dit formulier later nog eens terug in een clubmail of kan je het ook opzoeken in de clubkalender. Swipe naar onder en verzend je feedback.


Blik vooruit

WOENSDAG 28 juni verwelkomen we onze atleten vanaf cadet op De Nekker voor een hopelijk zonovergoten start van de zomervakantiemaanden.

ZATERDAG 26 augustus zetten we voor dit seizoen alles een laatste keer klaar voor het PK Estafette.

Onze atleten hopen dat de eigen medewerkers talrijk aanwezig zullen zijn op De Nekker. Met nog wat supporters erbij, wordt het telkens een onvergetelijke RAM dag.

Wanneer ben jij van de partij? Laat ons via dit form iets weten. Alvast vele dankjewels van alle atleten voor een fijne en sportieve dag op De Nekker.

P.S.: Staat DONDERDAG 3 augustus al in je kalender? Dan organiseren we een 100 jaar feestje waar we ons allemaal even mogen uitleven zonder zwoegen en sporten. Uniek idee;) Mis het niet!

Ja, ik wil helpen,
Ik help graag bv door

Bedankt om dit formulier in te vullen. Onthoud dat we de woensdagtraining vóór de wedstrijd je graag briefen over de wedstrijd. Ben je er niet, dan sturen we je die dag een mail met de briefing.


Tot binnenkort!