Skip to content

RAM Jeugdstage 2024 – Ik wil mee!

WAT

De vierde editie van de RAM jeugdstage belooft wederom een mega leuke, gezellige en sportieve atletiekweek te worden. Trainen, plezier maken en elkaar (nog) beter leren kennen? Tijdens deze stage kan het allemaal.

Bereid je voor op lekker eten, plezante spelletjes, toffe (avond)activiteiten, nieuwe vrienden, coole en gediplomeerde trainers en nog veel meer.


WIE

Alle RAM leden, geboren tussen 2011 en 2016 (Benjamins, Pupillen en Miniemen) mogen deelnemen aan deze bangelijke stage. Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal plaatsjes is beperkt!


WAAR

Pak je landkaart er maar al bij, want voor deze editie kijken we opnieuw over de provinciegrenzen heen en trekken we naar het prachtige Neerpelt.

In deze Limburgse gemeente verblijven we op het domein van Scoutsrally Neerpelt, waar we kunnen overnachten in ruime, verzorgde slaapkamers; lopen en ravotten in de bossen en de grote speeltuin; chillen in de grote polyvalente zaal; en nog zo veel meer.  

Trainen doen we vlakbij, op de prachtige en moderne piste van domein Dommelhof.


WANNEER

Deze onvergetelijke jeugdstage is ook meteen de aftrap van het zomerseizoen, en zal doorgaan van zondag 7 t.e.m. vrijdag 12 april 2024. (We gaan van start zondagavond en eindigen vrijdagnamiddag.)


DEELNAMEPRIJS

We bieden jullie deze fantastische stage aan voor 220 euro per atleet.


INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je via de volgende 2 stappen:

1. Vul dit inschrijvingsformulier in

2. Betaal je inschrijvingsgeld via dit online betaalformulier


MEER INFO

Heb je nog vragen? Mail ze zeker naar pieter.verhelst@ram-atletiek.be of spreek ons aan op de training.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hieronder enkele sfeerbeeldjes…