Skip to content

Medailles in Gent en Bornem!

Het was een spannende dag voor de atleten van RAM, want de Kampioenschappen van Vlaanderen werden gehouden te Gent. Onze geselecteerde atleten kwamen uit in het verspringen, ver, hoog, 400m, hinkstapspringen en 800m.

Rik had een degelijke dag in het ver en het hoog. Hoewel hij net onder zijn persoonlijke beste bleef, liet hij zien dat hij in goede vorm is. Lise en Louise presteerden eveneens sterk op de 400m en het hinkstapspringen. Met een verbetering van 6 seconden op haar persoonlijke beste, liet Wietse zien dat ze hard heeft gewerkt en dat haar trainingen effect hebben gehad.

Maider schoot de hoofdvogel af en kroonde zich tot Kampioene van Vlaanderen als eerstejaars Cadet in het verspringen, in een adembenemende laatste poging. Ze beëindigde een reeds degelijke wedstrijd met een dijk van een sprong, 20 cm verder dan haar PR (tevens het huidige clubrecord) – goud en vreugde op de RAM-supportersbank. Gefeliciteerd Maider!

Het was een geweldige dag voor onze atleten op dit sterk bezette kampioenschap. Ze lieten allen zien dat hun inzet loont. Doe zo voort!

Resultaten

Intussen werd er te Bornem aan veldlopen gedaan in barre omstandigheden. Een deel van het parcours stond zowat blank waardoor de atleten hun wedstrijd moesten afleggen op volledige doorweekte spikes bij vriestemperaturen. Elke dappere atleet aan de start verdient daarvoor reeds een applaus!

Vele van onze atleten liepen een mooie wedstrijd in deze moeilijke omstandigheden. Top-tien plaatsen werden behaald door Wannes, Jente, Lauren en Sien. Fleur en Senne sleepten een podium uit de brand met een zilver voor Fleur bij de 1ste jaars Pupillen en goud voor Senne bij de Scholieren. Dikke felicitaties aan allen!

Resultaten