Skip to content

Gezellige en geslaagde Medaillemeeting met 38 RAM Kangoeroes en Benjamins

Met een totaal van 59 deelnemers, waarvan 38 RAM atleten, werd onze Medaillemeeting voor de Kangoeroes en Benjamins een succes. Na een plezante opwarming op muziek werden alle kids verdeeld in vier groepen en werkten ze per groep vier proeven af. En ja hoor, de sfeer zat er goed in.

De Kangoeroes, die uitstekend begeleid werden door trainers Dirk en Aniesha, begonnen met de 30m sprint, het vortexwerpen en het hoogspringen. De Benjamins, die in goede handen waren bij trainers Samantha en Pieter, namen dan weer deel aan de 40m hindernissenloop, het balstoten en het verspringen.

Na stuk voor stuk knappe prestaties op deze individuele nummers stond er voor beide categorieën nog een gezamenlijke slotdiscipline op het programma. Onder een oorverdovend applaus en een gigantische wave liepen de Kangoeroes hun 500m en deden de Benjamins mee aan de 10x40m estafette.

Iedereen had zich met de glimlach kapot gelopen, geworpen en gesprongen, maar met een medaille rond de hals kon er tijdens de huldiging op het podium gelukkig wel nog een laatste big smile vanaf. Een groepsfoto en een laatste applaus konden uiteraard niet ontbreken.

Een hele dikke proficiat aan alle deelnemende Kangoeroes en Benjamins en een hele dikke merci aan alle trainers, kidsjuryleden en andere vrijwilligers om deze wedstrijd mee in goede banen te leiden.

Het zomerseizoen kan succesvol worden afgesloten en we kunnen ons helemaal klaarmaken voor een minstens even toffe winter. Geniet hieronder nog na met enkele sfeer- en actiefoto’s.