Skip to content

Locaties & bereikbaarheid

Locaties

Onderstaande kaart geeft een overzicht van alle locaties waar onze club traint en wedstrijden organizeert. Klik op een locatie voor meer info!


Bereikbaarheid provinciaal domein De Nekker

Hieronder vind je een overzicht hoe je het gemakkelijkst onze atletiekpiste op provinciaal domein De Nekker kunt bereiken, afhankelijk van je vervoersmiddel.

Opgelet!

  • je trouwe viervoeter is niet toegelaten op het domein.
  • bij toegang het domein wordt van iedereen ouder dan 12 jaar de identiteit gecontroleerd.

Woon je in Mechelen of één van de buurgemeenten, overweeg dan zeker met de fiets naar De Nekker te komen. Er wacht je een heel ruime fietsparking bij de hoofdingang.

Vanuit de stadskern: fiets ter hoogte van de Kruidtuin de stad uit langs de Dijle en onder de spoorwegviaducten door naar de sluisjes. Of fiets naar Nekkerspoel en zoek de nieuwe fiestssnelweg op langs de N15 richting De Nekker.

Vanuit het noorden (oa. Walem, Sint-Katelijne-Waver, …): fiets naar de Vrouwvliet en rij richting De Nekker. Aan de Nekkerspoelstraat rij je naar de kerk Sint-Jan. Achter de kerk door brengt het fietspad je zo bij De Nekker.

Vanuit het oosten (oa. Muizen, Bonheiden, …): fiets langs de Dijle bij de Muizenbrug naar De Nekker.

Vanaf bushalte en station Nekkerspoel wandel je op 12 minuten naar de hoofdingang van De Nekker. Hiervoor steek je de Nekkerspoelstraat over naar de Lakenmakerstraat. Achter het parkeerterrein, ga je het jaagpad van de Afleidingsdijle op. Achter de ijsschaatshal wandel je weg van de dijk richting inkom De Nekker.

De Nekker bereik je vlot vanaf alle invalswegen, in bijzonder via E19-afrit ‘Mechelen Zuid’ en Leuvensesteenweg die je via de Tangent leiden, en via de Putsesteenweg.

Wie over de E19 vanuit Antwerpen komt, kan sinds het openen van de Tangent en de gewijzigde rijrichting op de Vesten even goed doorrijden tot afrit ‘Mechelen Zuid’ en zo richting De Nekker rijden.

Er zijn ruime parkings in en om De Nekker, terug te vinden op het bijgevoegd plan. Klik op de parking naar keuze voor meer info.