Skip to content

Lekkere Wafels te koop!

We gaan van start met onze jaarlijkse wafeltjesverkoop De timing om een lekker doosje wafels te delen is ons inziens perfect: naar kantoor, bij de koffie! Terug naar school, in het koekendoosje! Of gewoon stiekem als niemand het ziet ;-). Gezien het moment van de levering (mid-november), nemen we speculaas sinterklaasjes toe aan ons gamma: sponsor je club ipv het warenhuis en help mee onze sport-tarieven democratisch te houden!
Je kan bestellen:

  • Online op de webshop – betalingen per overschrijving met vermelding van het bestelnummer in de bevestigingsmail.
  • Met de linkerzijde van de invulstrookjes achteraan de brief die je krijgt bij de volgende training; strookjes en betalingen met gepast geld, in een gesloten envelop met duidelijke aanduiding van de naam van de atleet te deponeren in de brievenbus in de club ruimte aan de piste in De Nekker.

De actie sluit af op vrijdag 28/10. Hebben wij dan de centjes van je bestelling ontvangen, dan voeren we ze uit. Levering verwachten we midden november.

Met de opbrengst van deze actie bekostigen we onder andere nieuwe tentjes om onder te schuilen tijdens crossen, nieuwe werpkogels, nieuwe polsstokken, 2de hands kracht trainingsmateriaal, promotiemateriaal om onze evenementen een feestelijk kleedje te geven.

Succes en smakelijk!