Skip to content

Kom jij ook mee meerkampen in Lier?!

Hey allercoolste RAM-jeugdatleet!

Nadat vele van onze Kangoeroes, Benjamins, Pupillen en Miniemen reeds straalden op onze thuismeeting op 30 april en onze Pupillen en Miniemen op 13 mei een prachtig resultaat neerzetten op de interclub, staat er eind deze maand weer een nieuwe sportieve uitdaging op de clubkalender.

Op maandag 29 mei hopen we jullie namelijk te zien schitteren tijdens de jeugdmeerkamp in Lier. Het belooft een fantastische dag vol sport, plezier en gezelligheid te worden!

In de voormiddag is het aan onze Kangoeroes en Benjamins om hun atletische talenten te tonen. Gedurende twee uur krijgen jullie de kans om deel te nemen aan vier verschillende proeven. Dat betekent volop rennen, springen en werpen, terwijl jullie je uiterste best doen om het beste van jezelf te geven. Inschrijven kan eenvoudig via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/38845/.

In de namiddag is het de beurt aan onze Pupillen en Miniemen. Voor jullie zijn er vier (Pupillen) of vijf (Miniemen) uitdagende proeven tijdens het Provinciaal Kampioenschap Jeugdmeerkamp. Dit is het ideale moment om je eigen records neer te zetten en/of te verbeteren! Schrijf je snel in via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/39010/.

We rekenen op jullie massale aanwezigheid, want samen willen we er een onvergetelijke dag van maken. Trek je sportkleding aan in onze clubkleuren rood, oranje en geel, zodat we goed herkenbaar zijn als team RAM. Vergeet naast je rugzak met o.a. je borstnummer, drinkbus, … ook zeker niet je enthousiasme en energie (en liefst ook het zonnetje) mee te brengen, want die maken de sfeer alleen maar beter!

Onze trainers zullen paraat staan om jullie te begeleiden en aan te moedigen. Ze zullen jullie met raad en daad bijstaan, zodat jullie het beste uit jezelf kunnen halen en vol trots kunnen terugkijken op jullie prestaties. Samen maken we er een heus RAM-feestje van!

Jij komt toch ook?!

PS: Ben je nog niet vertrouwd met het gegeven ‘wedstrijd doen’ en zit je nog met een vraag? Aarzel dan zeker niet om een van de trainers aan te spreken voor of na een training.