Skip to content

Inschrijven voor de VAL jeugddag!

Naar jaarlijkse traditie trekken we op zaterdag 16 maart 2023 naar de JEUGDDAG te GENT. Dit jaar staat alles in het teken van onze jeugdmascotte Spike zijn reis naar Parijs. Sneller sprinten dag de TGV, de Eiffeltoren opklimmen, over de Seine springen en croissants in ontbijtmanden werpen? Tijdens de jeugddag kan het allemaal!

Wat is de jeugddag?

De jeugddag is een buitenkans om in groepjes van 4 je krachten te meten en vooral mega véél plezier te beleven. Net als vorig jaar duurt de jeugddag een halve dag. Geen paniek: het maakt de jeugddag nog intenser en plezanter. Gedurende 3 uur neem je deel aan 14 uiteenlopende activiteiten in het thema “Parijs”, waarbij plezierbeleving vooropstaat. Ook dit jaar is er een spandoekenwedstrijd, waarbij de club met het mooiste en creatiefste spandoek rond het thema een prijs krijgt. Benieuwd hoe zo’n jeugddag er kan uitzien? Via deze link kan je de aftermovie van vorig jaar bekijken.

De jeugddag is vooral één groot atletiekfeest op de mooiste atletieklocatie in Vlaanderen: de Topsporthal in Gent.

enkele RAM foto’s van vorig jaar…

Wie kan er mee?

Alle Kangoeroes, Benjamins, Pupillen en Miniemen mogen deelnemen aan dit event. Voor onze kangoeroes rekenen we bij voorkeur op de aanwezigheid van één van hun ouders.

Jullie worden ingedeeld in groepjes van vier met jongens en meisjes samen, onder leiding van een begeleider. De groepjes worden per categorie en per club samengesteld.

Hoe ziet de dag er uit?

Deze toffe dag gaat door in de Topsporthal Vlaanderen in Gent van 9.30u tot 12.30u of van 14.00u tot 17.00u. We trekken er met zijn allen op uit met de bus.

Afhankelijk van welk dagdeel we toegewezen krijgen (voormiddag of namiddag) zal de bus vertrekt om 7.30u of om 12.00u aan De Nekker. Rond 13.00u of 17.30u keren we terug huiswaarts. Zorg dat je zeker 10 minuten voor vertrek aanwezig bent!

Oproep begeleiding

We doen een warme oproep aan de (groot)ouders of grote broer/zus vanaf 16 jaar om mee te gaan als begeleider.  Jouw taak is om een groepje van 4 atleten te begeleiden of om een activiteit mee te begeleiden.

We beogen een volle bus met 10 groepen van 4 atleten, waarvoor we dus 14 begeleiders nodig hebben (10 voor begeleiding groep, 4 voor begeleiding activiteit).

Wil je mee als begeleider? Vul dit formulier even in. Er gingen reeds 11 geïnteresseerden je voor!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam begeleider

Wat kost dit?

Voor de busreis en de activiteit vragen wij een bijdrage van 5 EUR per atleet.

Wat neem ik mee?

Voorzie een lunchpakket voor ‘s middags, voldoende drank en sportieve (RAM) kledij.

Hoe inschrijven?

Inschrijven doe je hier vóór vrijdag 1 maart 2023. Momenteel schreven al 49 atleten zich in. Wacht niet te lang want vol is vol.

Voor de laatste praktische communicatie en voor sfeerfoto’s op de dag zelf, willen we een Whatsapp-groep starten. Indien je hiervan deel wil uitmaken, geef je een GSM-nummer door.

Interesse, maar heb je nog wat vragen? Spreek een trainer/bestuurder aan bij één van de trainingen of mail naar pieter.verhelst@ram-atletiek.be.

Helaas, onze bus zit vol.