Skip to content

Inschrijven voor de VAL jeugdag!

Na 4 jaar onderbreking trekken we op zaterdag 18 maart 2023 naar de JEUGDDAG te GENT. Naar het schijnt hebben Spike, onze jeugdmascotte, en Noor Vidts jullie hulp nodig om hen van Japan naar hun volgende bestemming in Parijs te brengen.

Wat is de jeugddag?

De jeugddag is een buitenkans om in groepjes van 4 je krachten te meten en vooral véél plezier te beleven. Nieuw dit jaar is dat de jeugddag een halve dag duurt. Geen paniek: zo wordt de jeugddag nog intenser en plezanter. Gedurende 3 uur neem je deel aan 14 uiteenlopende activiteiten in het thema “Japan”, waarbij plezierbeleving vooropstaat, en er is tevens tijd voor een groepsfoto met Noor Vidts. Ook dit jaar is er een spandoekenwedstrijd, waarbij de club met het mooiste en creatiefste spandoek rond het thema een prijs krijgt. Benieuwd hoe zo’n jeugddag er kan uitzien? Via volgend link kan je een video bekijken van de laatste editie in 2019: https://www.atletiek.be/jeugd/kids-aanbod/jeugddag

De jeugddag is vooral één groot atletiekfeest op de mooiste atletieklocatie in Vlaanderen: de Topsporthal.

Voor wie is dit?

Voor de categorieën kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen. Voor onze kangoeroes rekenen we bij voorkeur op de aanwezigheid van één van hun ouders.

Jullie worden ingedeeld in groepjes van vier met jongens en meisjes samen, onder leiding van een begeleider. De groepjes worden per categorie en per club samengesteld.

Hoe ziet de dag er uit?

Deze toffe dag gaat door in de Topsporthal Vlaanderen in Gent van 9.30u tot 12.30u. We trekken er met zijn allen op uit met de bus. De bus vertrekt om 7.30u aan de Nekker Mechelen en rond 7.50u aan de Schalk Willebroek. Rond 13u keren we terug huiswaarts (geschatte aankomst in Willebroek en Mechelen rond 14u). Zorg dat je zeker 10 minuten voor vertrek aanwezig bent!

Oproep begeleiding

We doen een warme oproep aan de (groot)ouders of grote broer/zus vanaf 16 jaar om mee te gaan als begeleider.  Jouw taak is om een groepje van 4 atleten te begeleiden of om een activiteit mee te begeleiden.

We beogen een volle bus met 10 groepen van 4 atleten, waarvoor we dus 14 begeleiders nodig hebben (10 voor begeleiding groep, 4 voor begeleiding activiteit).

Wil je mee als begeleider? Vul dit formulier even in. Er gingen reeds 9 geïnteresseerden je voor!

Wat kost dit?

Voor de busreis en de activiteit vragen wij een bijdrage van 5 EUR voor de atleten.

Wat neem ik mee?

Voorzie een lunchpakket voor ‘s middags, voldoende drank en sportieve (RAM) kledij.

Hoe inschrijven?

Inschrijven doe je hier vóór woensdag 1 maart 2023. Momenteel schreven al [wpsimplepay_entry_total form_id=”3370″] atleten zich in. Wacht niet te lang want vol is vol.

Voor de laatste praktische communicatie en voor sfeerfoto’s op de dag zelf, willen we een Whatsapp-groep starten. Indien je hiervan deel wil uitmaken, geef je een GSM-nummer door.

Interesse, maar heb je nog wat vragen? Spreek Jeroen Van Opstal (RAM Mechelen) of een trainer/bestuurder aan bij één van de trainingen of mail naar ram@atletiek.be.

Jeugddag inschrijving

Inschrijven voor een top-dag in de TopSporthal in Gent!

Categorie: Kan, Ben, Pup of Min
Opstapplaats