JANUARI 2017

 

Traag uit de startblokken

 

In het nieuwe jaar kwamen we niet al te snel uit onze startblokken. Te Grimbergen toonden 7 jeugdatleten Liese, Charlotte, Hannelore, Andes, Joppe, Briek, Torre en Jannes hun goede voornemens.

 

Sara, Lise, Sterre, Rani, Aniesha, Jorik, Rik, Dietwin, Marnik, Siebe, Arthur en Balder vervoegden in Bornem dit zevental. Het was lekker koud en bij een fijn winterzonnetje zorgden ze allemaal voor een vrolijke drukte in en rond onze clubtent.

 

In Lier had de dooi zich ingezet en maakten we onze trage start helemaal goed. Wietse, Bas, Willem, Birger en Karsten brachten nog meer ambiance. Karsten zorgde voor een gouden medaille, Lise en Dietwin eindigden derde. 

 

FEBRUARI 2017

 

Crossfinale! Team RAM gogogo.

 

Is zo’n goede generale repetitie een voorbode voor een fijn PK? Op zondag 5 februari verwachten we ’s voormiddags het gehele Team RAM te Herentals voor het Provinciaal Kampioenschap Veldlopen. (www.acherentals.be voor meer info). Zullen Janne, Mischa, Inez, Bas en Jenne er ook nog eens bij zijn zodat ons RAMteam op zijn sterkst aantreedt? Come and join us.

 

Na deze crossfinale kunnen we ons in februari opwarmen richting zomerseizoen.

 

Indoor kunnen we op 19 februari nog eens te Hoboken terecht, of kunnen jullie je sportvrienden en hun ouders overtuigen om één van de februari-weekends richting de Vlaamse Atletiekarena bij uitstek in Gent te gaan?

 

Er staat daar heel wat op het programma. Eveneens op 19 februari vormen de estafettes 4x200 bijvoorbeeld voor Team RAM pupillen en miniemen een uitgelezen moment om teamspirit op te doen richting interclubs van 29 of 30 april. (Heb je je hiervoor al gemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Namen verzinnen voor nieuwe atletiekheld

 

En wie Gent hoort, denkt wellicht reeds aan de jaarlijkse Jeugddag, die onze Vlaamse Atletiek Liga organiseert. Dit jaar gaat deze door op zaterdag 18 maart. Heel binnenkort bezorgen we je meer info over deze fantastische clubuitstap. Schrijf daarna snel in voor een zitje op onze bus.

 

Ben je ook zo ongeduldig? Surf dan eens naar www.atletiek.be/jeugddag , ontdek het vosje dat het tot nieuwe atletiekheld zal brengen, en zorg dat hij op 18 maart jouw naam krijgt!

 

 

 

Vergeet zeker niet onze ‘Wafelactie RAM’.

Wil je liever geld overmaken dan in een enveloppe op de club bezorgen?

Overschrijven kan op ons rekening nr BE10 9796 4480 7404

 

 

 

 

Nafi? Diabolo? Rommie? …  veel succes met je naam.