NOVEMBER 2016

 

Clubrecord?!

 

Het had de dagen voor 11 november geregend. Het werd stilaan kouder. Met ingehouden spanning timmerden de parcoursbouwers op donderdag paaltjes in de grond en spanden ze De Nekker vol met linten. Ze hadden net gedaan voor er nog een bui over het parcours passeerde.

 

’s Ochtends stonden ze er met nog meer voor de laatste loodjes en tegen 11u spurtten ze naar hun post want het veldloopvolk kwam toe. Zelf stond ik een tijdje aan de parkings, en het was één kolonne wagens allemaal voor onze 16de Grote Prijs van Mechelen. Was deze opkomst een clubrecord?!

 

Ook de RAM-atleten waren van de partij, de vertrouwde gezichten, maar ook die vele nieuwe leden wilden wel eens veldlopen. Vaak nog niet in ons clubgroen, dus wat onopvallend voor anderen. 67 lopers over alle categorieën verspreid. Enkel de echt grote clubs konden ons in opkomst aftroeven. Was dit ook een clubrecord?!

 

67 resultaten waar we één voor één trots op zijn. Bijna evenveel vrijwilligers waar we een dikke merci aan willen geven. Het was een zeer mooie cross-editie. Bedankt.

 

De week erop moesten het doorzetters zijn, die de storm wilden trotseren. Kortenberg en Tessenderlo werden afgelast. Duffel zette door en zo ook Lise (2de), Dietwin en Karsten (beide 3de) uit de wind gezet/gesteund door Inez, Jorik, Balder en Birger.

 

Vorig weekend waren onze begeleiders opnieuw van de partij in Vilvoorde. Jammer dat dit toch voor een eerder beperkt groepje jeugdatleten was. Nochtans hebben ze daar geweten dat die van RAM er waren. Andes, Dietwin en Arthur verzilverden hun aanwezigheid. Inez en Briek vielen maar net van het podium. Liese, Joppe, Jorik, Balder, Hannelore en Torre maakten ons elftal volledig.

 

DECEMBER 2016

 

Indoorwarmte

 

Atletiek is in de winter niet alleen veldlopen waarbij je van de natuurelementen moet genieten. Je kan ook gezellige drukte en warmte opzoeken indoor. Onze trainers willen je daarbij helpen. Op zaterdagmiddag 3 december zijn ze in Hoboken aanwezig (zie www.haki-team.be) voor de spurtende (60m) jeugd, benjamins kunnen daarnaast verspringen, pupillen hoogspringen en miniemen kogelstoten. Kom zeker af!

 

Of waag je op 18 december aan het Provinciaal Kampioenschap Jeugd. Je kan je voor 2 disciplines inschrijven. Dit doe je via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór zaterdagavond 3 december.

 

In de Kerstvakantie kan iedereen hopelijk wat warmte vinden bij familie en vrienden. De Nekker is dan gesloten, dus heel even geen trainingen. Op zondag 15 januari houden we ons eigen RAM-feestje. Houdt de uitnodiging in de gaten.