OKTOBER 2016

 

Start 2 …

 

De nieuwe borstnummers lieten wat op zich wachten en de vernieuwde website www.atletiek.be maakt het ons nog niet helemaal makkelijk. Dat deert ons echter niet om met hernieuwd enthousiasme het veldloopseizoen aan te vatten.

 

De oefencross in Kapelle-op-den-Bos vormde een eerste, vertrouwde kennismaking met het veldlopen. De zon was van de partij om een 10-tal jeugdatleten te laten schitteren. Lise, Dietwin, Inez, Balder en Karsten zorgden voor de Mechelse medailles. De AWE-atleten verzamelden er zeven.

 

Op zondag 30 oktober startte het echte cross-seizoen. Bonheiden was the place to be. Net als op onze trainingen verwelkomden we heel wat Kangoeroes rond onze club tent. Zij liepen met veel plezier een korte cross, bekroond met een leuke prijs.

 

Met verenigde krachten probeerde onze wat oudere jeugd, een 20tal AWE en RAM atleten, opnieuw podiumplaatsen na te jagen. De tegenstand was echter zoveel groter dan op de oefencross, en de afstanden natuurlijk iets verder. Iedereen deed zijn uiterste best, maar enkel Lise bekroonde haar wedstrijd met een derde plaats. De anderen waren moe, en vaak ook tevreden omdat het bijvoorbeeld beter ging dan vorig jaar. Voor Jorik, Wendel, Lynn, Charlotte en Rani was Bonheiden hun eerste kennismaking met de cross. (zie www.ram-atletiek.be >uitslagen>uitslagen RAMatleten)

 

NOVEMBER 2016

 

… run

 

Vrijdag 11 november! Heel Mechelen viert Sinte Mette, heel RAM viert zijn heilig veldloopfeest. Het parcours wordt door veel atleten geloofd. De supporters kunnen zelden zo mooi de wedstrijd volgen. Onder een herfstzonnetje, in de gure wind, onder een plensende bui ? Droge velden of een ondergelopen De Nekker? Wat het ook zal zijn, we rekenen erop dat iedereen door zal zetten en onze clubkleuren doet schitteren. Weer of geen weer. Het wordt feest.

 

Later in de maand (26 november) verzamelen we uitzonderlijk op een zaterdag voor de cross in Vilvoorde. Voor de vele scoutsleden (ea. jeugdverenigingen) het moment om een 2de cross te lopen. Loop je dit seizoen 5 (benjamin 4 !) veldlopen, dan krijg je na het seizoen een mooi clubaandenken. Deelnemen is daarbij belangrijker dan winnen.

 

Nog enkele wist-je-datjes?

 

Hilde en Else organiseren voor jullie sportieve mama’s en papa’s begin volgend jaar een Start2Run reeks. Startend begin februari zoek je onder hun begeleiding de juiste vorm om midden april 5km te lopen op onze eigen natuurloop. Vind meer info op onze website.

 

De huldiging van onze atleten voor hun prestaties in het seizoen 2016 zal dit jaar niet ’s avonds in Sint-Katelijne doorgaan, maar op zondag 15 januari 2017 te Heffen, zaal De Kettinghe. Wie mee wil denken over en werken aan een leuke en sportieve clubdag in en rond natuurgebied Den Battelaer, doet een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Aarzel niet want 15 januari zal er sneller zijn dan gedacht.

 

Herinnering : Je lidgeld moest betaald zijn vóór 31 oktober ! Rekeningnr. BE78 9799 5788 3186