SEPTEMBER 2016

 

Overgaan

 

September ligt weer achter ons. Het heeft tot nu toe nog lekker doorgezomerden onze jeugd komt opnieuw in grote getale naar de trainingen. Misschien wel onder impuls van de Olympische Spelen zien we heel veel nieuwe gezichten die met onze club en onze sport willen kennismaken. Daar hebben onze trainers zich even op miskeken, maar gelukkig zijn zij de laatste trainingen ook in aantal toegenomen.

 

Enkel de zin om nog wat meetings mee te pikken, is in september achterwege gebleven. Lise, Inez, Birger, Karsten en Pieter hebben als enige geprofiteerd van de lange zomer en vele meetings om hun palmares bij te werken alsook dat van de RAM top 20 aller tijden (zie www.ram-atletiek.be onder uitslagen). Niet minder dan 12 prestaties werden hier weer bijgeschreven.

 

Vooral miniemen Karsten en Pieter hebben zich in een fijne tweestrijd naar meer dan één record geknokt. Zij zijn zo aan elkaar gewaagd dat ze bijvoorbeeld in Sint-Niklaas hun verspringrecords spectaculair verbeterden naar 4.45m en 4.46m.

 

Het zomerseizoen mag afgesloten worden en het nieuwe atletiekjaar starten. In oktober worden alle categorieën herschikt.

 

Kangoeroes zijn dan geboren in 2010 of later.
Kids geboren in 2009 en 2008 noemen we voortaan onze benjamins.
Jongens en meisjes geboren in 2007 en 2006 vormen de pupillen,
de miniemen zijn geboren in 2005 en 2004.

 

OKTOBER 2016

 

Klaar ! Start !

 

De zomer is overgegaan in de herfst en jullie ontvangen zeer binnenkort onze veldloopkalender. Want van de piste zullen we even vaarwel moeten zeggen, om ons uit te leven op het sportveld, het bos, enkele heuvels, … . We wachten nog even tot alle veldlopen op de vernieuwde website van onze sportfederatie VAL staan. Voortaan surf je naar www.atletiek.be om alles van onze sport te weten.

 

Op vrijdag 7 oktober is iedereen welkom op ons eerste RAM-café. In het bijzonder nodigen we hier alle nieuwe leden en hun ouders naar uit. Direct na de training, om 19u, geven we hen graag extra uitleg en tips bij onze clubwerking voor een vlotte seizoensstart.

 

Kom zeker op zondag 16 oktober 2016 naar Kapelle-op-deBos, waar onze afdeling AWE zijn jaarlijkse oefenveldloop inricht. Korte afstanden en geen te grootse drukte zijn ideaal voor een kennismaking met het veldlopen. Kijk voor meer info op www.aweternit.be en schrijf je in. Gratis voor RAM-leden. Nadien zet je probleemloos de stappen naar de echte wedstrijdlopen.

 

 

 

En noteer ook vrijdag 11 november met stip op jullie sportkalender voor onze eigen veldloop op de Nekker.