Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 2717

 

FEBRUARI 2016

 

Winterdipje …

 

Alle loftrompetten over verdubbeling van onze deelnames ten spijt, kenden we in februari een duidelijk winterdipje. Naar verluidt, stond het merendeel van de RAM-mers op de skilatten, zodat we ons schitterend veldloopseizoen niet met een knaller konden bevestigen tijdens het PK Lille.  

 

Lise, Liese, Inez, Arthur, Birger, Samantha, Karsten, Wouter en Jasper versierden onder onze luide aanmoedigingen alsnog mooie resultaten (zie www.ram-atletiek.be bij uitslagen) en 2 medailles. Proficiat Lise en Jasper.

 

Op de laatste veldlopen van het seizoen (Borsbeek-Lebbeke-Essen) namen Lise, Inez, Arthur en Karsten nog een medaille mee.. 

 

Drie benjamin meisjes (Lise, Inez en Zita) en twee pupil jongens (Yannick en Sybe) zochten, na de fijne kennismaking in januari, het indoortheater nogmaals op tijdens een meerkampcriterium.

 

Zonder begeleiding van trainers verliep het allemaal wat minder vlot en was er hier en daar wel een tegenvallertje te verbijten, vooral bij het hoogspringen. Andere disciplines liepen beter. Onder andere reekswinst in de spurt van Zita, Yannick en Sybe (ook horden) zorgden immers voor blije gezichten.

 

In de tussenstanden deden de meisjes en jongens regelmatig haasje-over. De meisjes eindigden 10de, 12de en 13de op 22; de jongens 16de en 19de op 31. Mooie resultaten.

 

MAART 2016

 

… of stilte voor de storm.

 

In maart maken we verder de overgang naar een actief pisteseizoen. Voor de uitstap naar de Jeugddag Gent is de RAM-bus al aardig gevuld. Over de grenzen van onze verschillende afdelingen (Kapelle-op-den Bos, Mechelen en Willebroek) heen, zullen we in teams van 4 atleten heel veel plezier maken.

 

Een onvergetelijke aanzet, hopen we, voor geslaagde interclub*-wedstrijden op 16 en 17 april (categorie pupil – miniem) en voor fijne estafette*-wedstrijden tijdens onze eigen Jeugdmeeting* op woensdag 4 mei.

 

Eén tip voor de nieuwsgierige atleet : schiet tijdig uit de startblokken want vooral april (paasvakantie bv)-mei en juni zijn er n Mechelen en nabije omgeving heel wat wedstrijden.

 

Zodra de wedstrijdprogramma’s beschikbaar zijn, maken we voor jou alvast een lijstje met aanraders.

 

Vergeet ook niet dat jij met je sportieve papa en/of mama zeer welkom bent op zaterdag 9 april op onze eigenste 800m kidsrun – 5km GOFiTrun of 10km van Mechelen*.

 

(* Wil je sportief je steentje bijdragen aan onze zomer, eens je beste beentje voorzetten tijdens één van onze events, een schitterend idee lanceren geef dan aub een seintje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vele handen maken licht werk en veel mogelijk voor onze sterren.)