Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 2628

 

DECEMBER 2015

 

Op ontdekking met fantastische afsluiter

 

Meerderen hebben onze vorig nieuwsflash aandachtig gelezen, deden hun stoute schoenen aan (ook een manier om de Sint goedgezind te houden?) en trokken op ontdekking in atletiekland.

 

In het veld kregen heel wat erelijsten en podia een lichtgroen Mechels tintje. In Wespelaar toonden we ons zeer sterk en trokken we de lijn van de november-maand gewoon door. Vier van de zes RAM-jeugdatleten pronkten met een bronzen medaille. Hiervoor zorgden de benjamins Inez en Rik, en de miniemen Karsten en Jasper. In Booischot en Lille bevestigde Inez met 2 derde plaatsen. Elke cross eindigt ze dichter bij de top 2 zodat dit heel wat leuks beloofd voor de januari-maand. Ze werd er gesteund door Lise, die in de andere reeks een tweede en eerste plaats liep. Liese, Wouter, Torre, Briek, Ides en Ruben vervolledigden tijdens één van deze crossen onze groene golf.

 

Ook indoor zochten meer atleten dan we gewend zijn naar in- en ontspanning. Ondanks dat deze atleten vaak voor de eerste keer aan een indoorwedstrijd deelnemen, worden meestal onmiddellijk de RAM-top 20 Aller Tijden (zie www.ram-atletiek.be/uitslagen ) herschikt.

 

Het sluitstuk van deze maand was het PK jeugd indoor in Hoboken. Tien RAM-atleten (benjamins Liese, Lise, Inez, Jenne, Bas, pupillen Sybe, Yannick en miniemen Karsten, Mohamed, Pieter) wisten met hun enthousiasme 4 trainers rond zich te scharen om hun besttijden/-resultaten na te streven.

 

Jenne liep trots als enige eerstejaars benjamin de finale 60m en werd er zesde. Ook in het verspringen was hij zesde. Inez miste met een achtste tijd net de finale 60m. Yannick sprong zo hoog als de provinciaal kampioen, maar werd vijfde omdat hij net wat meer foutsprongen had. En last but not least, wist miniem Karsten Willemoons het PK voor RAM af te sluiten met een bronzen medaille in het verspringen. 4,27m ver sprong hij. Fantastisch!

 

We hopen dat iedereen van hun sport genoten heeft, en zien jullie hopelijk allemaal terug op training en waarom niet op de komende wedstrijden en kampioenschappen zoals het PK veldlopen en in de zomer het PK Jeugd Indoor.

 

JANUARI 2016

 

Agenda met goede voornemens

 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Hoe meer atleten, hoe leuker. Er ontstaan uit het niets vriendschapjes door onze mooie sport. Aanmoedigingen, troostende woorden, blije vreugdekreten.

 

Met RAM-stip aangeduid in januari en begeleid door het team van Kapelle : veldlopen op 3 januari te Grimbergen en op 24 januari te Bornem. (meer info zie www.ram-atletiek.be/clubkalender )

 

NIEUW : Enkele trainers uit Mechelen begeleiden jullie dan weer op 17 januari indoor te Hoboken (zie programma op www.haki-team.be).

 

Vergeet ook niet :

 

Tijdig (voor 18 jan) inschrijven voor Clubavond / Huldiging wedstrijdatleten 2014-2015 (29 jan)

 

 

 

Maak je agenda vrij voor uitstap naar Jeugddag VAL te Gent op 19 maart.