Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 2834

 

NOVEMBER 2015

 

Nieuw Atletiekseizoen – nieuwe sterren

 

Het seizoen 2015-2016 is gestart. RAM blijft natuurlijk niet langs de kant staan en springt met veel enthousiasme het veld in.

 

Nieuw enthousiasme vooral! In Bonheiden maakten de benjamins Lise, Inez, Liese, Nysa en pupil Jentl voor de meisjes het mooie weer. Bij de jongens verzorgden benjamins Kasper, Marnik en Olivier, pupillen Joren, Jan en Yannick en miniem Tristan de show.

 

Op onze eigen veldloop lieten nog meer nieuwe atleten ons groen shirt schitteren. De meisjes Wietse, Jade, Adielle, Nina en Samantha maakten deel uit van de 17 atleten grote groep. Tweemaal zoveel jongens waaronder Jenne, Dietwin, Rik, Nathan, Xander, Wout, Torsten, Jonas, Kas, Balder, Bram, Sinne, Mattis, Robin, Kasper en Mohamed lieten zich ook opmerken tussen meer dan 1000 atleten.

 

Wij zijn fier en tevreden dat jullie onze ploegen nu al groter en sterker hebben gemaakt en hopen de komende maanden jullie namen nog te zien opduiken in deelnemerslijsten.

 

DECEMBER 2015

 

GIRL-POWER ?

 

Met het afgelasten van de cross in Vilvoorde zal je net wat sneller met je kameraden en hun ouders moeten afspreken om zelf op cross te trekken in Mechelen en omgeving. Zoek de namen van enthousiaste veldlopers bij www.ram-atletiek.be -> uitslagen -> trofeeën .

 

Enkele tips om stoom af te laten tijdens de traditionele feestmaand : Wespelaar (ROBA-atletiek zondag 6 december), Booischot (AVZK-atletiek zondag 13 december) of ter voorbereiding van het Provinciaal Kampioenschap een uitstap naar de Lilse Bergen (ATAC-atletiek zondag 20 december). Sportieve papa’s en mama’s kunnen hier trouwens vooraf aan 5km of 10km Kerstjogging deelnemen.

 

Naast al het veldlopen heeft ook het indoor-atletiek circuit zich op gang geschoten. Eind december kan je in je kerstvakantie deelnemen aan het Provinciaal Kampioenschap Indoor te Hoboken (www.haki-team.be) . Dit is zelfs een aanrader als eerste kennismaking met de indoor-schuur van Antwerpen.

 

Met de ambitie om begin april een interclub-meisjes team bijeen te hebben, willen we bij deze al een warme oproep doen aan al onze girl-power om de krachten tijdig te bundelen en de teamspirit op te bouwen. Mama’s, overleg eens om bv. zaterdag 12 december in de namiddag in de enige echte Topsporthal van Gent spurt, horden, ver en kogel uit te proberen. Die ene keer zeker de verplaatsing waard!

 

 

 

Fijne feesten

 

Ter info :

 

- in kerstvakantie zijn er geen trainingen want het domein De Nekker is gesloten.

 

- op 3 januari starten de veldlopen met clubbegeleiding opnieuw met de leuke cross te Grimbergen.