MEI 2015

 

Jeugdmeeting

 

Mei startte met veel enthousiasme in Duffel. Met 9 atleten maakten we er een leuke namiddag van.

 

Seliha Buelens had wel zin in 300m na haar winst in april tijdens de interclub. Ze eindigde nu 4de in haar reeks met een 7de tijd van alle miniemen meisjes. Ook Ignace Geys deed het op zijn eerste 300m schitterend. Hij won zijn reeks met een 4de tijd van alle miniemen jongens.

 

In het hoogspringen ‘duelleerde’ Ignace met Pieter Verhelst. Pieter liet de lat liggen op 1.20m; Ignace op 1.25m . Een zelfde duel bij de pupillen met Andreas Surinx en Karsten Willemoons. Andreas sprong over 1.05m; Karsten behaalde een 4de plaats met 1.20m.

 

De spurtnummers kenden de meeste RAM-deelnames. Naast de eerder genoemde atleten, liepen ook Naomi Surinx, Nina Van Damme, Aniesha Tchimou en Michael De Prins mooie wedstrijden.

 

Onze eigen meeting op 13 mei was natuurlijk het hoogtepunt van deze maand. Met 28 RAM-atleten en een degelijk atletiekweertje ontdekte heel wat jeugd hoe leuk een jeugdmeeting is. Meedoen en plezier staat voorop, en met veel enthousiasme komen mooie resultaten blijkbaar vanzelf.

 

In zowat elk loopnummer podiumplaatsen. Bij de kampnummers behaalde alleen Karsten met een sprong van 3.92m het podium met de eerste plaats.

 

Nogmaals proficiat voor jullie deelname. En dank je wel aan de trainers, jury en iedereen die van dichtbij of veraf betrokken was in dit succes.

 

Sporten stopt niet bij onze eigen meeting en ook niet bij de jeugd. Frans heeft deze maand zijn werk gehad met het bijhouden van alle deelnames en resultaten op onze website www.ram-atletiek.be . Onder de tab uitslagen kan je dit allemaal uitzoeken.

 

Misten we jouw deelname/uitslag, geef dan een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

JUNI 2015

 

Vrijdag 5 juni kan je volgens de VAL-agenda in Lier terecht om 18u30 voor KidsAtletic. Gewoon plezier beleven aan lopen – springen – werpen onder de meest vreemde wedstrijdvormen. Gewoon doen, zeker een aanrader voor benjamins. Kangoeroes zijn ook welkom. Er is hier wellicht geen clubtrainer, daar de examens al genoeg hun inzet voor onze jongeren op de proef stellen. Succes.

 

Nieuw voor de 2de helft van juni : enkele jeugdatleten gaven zich op voor wat estafette-plezier en zullen binnenkort meer info ontvangen hoe we dit aanpakken. Op weg naar het PK eind augustus proberen we 2 à 3 trainings- en wedstrijddata in te vullen. Elke leeftijd kan nog wel een loper extra gebruiken, al zeker de pupil-meisjes. Aarzel niet en mail ons bij interesse.

 

Last but not least : vergeet je niet in te schrijven vóór 12 juni (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je naar het Provinciaal Kampioenschap in Herentals wil op 27 juni !!

 

Veel plezier.