http://gal.ulyn.net/542426_1.jpeghttp://ram-atletiek.be/images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_wp_20140202_002.jpg

 

 

 

INTERCLUB JEUGD - Kom jij mee onze RAM-kleuren verdedigen?

 

 

 

Binnenkort staan de interclubs opnieuw voor de deur. Zowel jeugd als senioren gaan dan met andere clubs in competitie om onze RAM-kleuren te verdedigen. Omdat de interclub een competitie is tussen teams van atleten, willen we zoveel mogelijk atleten stimuleren om deel te nemen aan deze wedstrijd. Noteer de data alvast in je agenda en laat je trainer weten dat je erbij wil zijn.  Hieronder vind je alvast de competitiedata;

 

 

 

Pupillen/miniemen meisjes

Za 18 april - Dilbeek

Pupillen/miniemen jongens

Zo 19 april - Bornem

Cadetten/scholieren meisjes

Za 2 mei - Kapellen

Cadetten/scholieren jongens

Zo 3 mei - Booischot

 

 

 

Kan je als ouder meegaan naar de competitie van je zoon of dochter? Ben je ook bereid om andere atleetjes mee te nemen? Neem dan zeker contact op met de trainers of iemand van het bestuur.

 

 

 

 

NU VRIJDAG 13 MAART KLINKEN WE OPNIEUW IN HET RAM-CAFE.

 

 

 

Vrijdag 13 maart organiseren we opnieuw een RAM-café. Atleten, ouders en coaches zijn welkom om vanaf 20u iets te komen drinken in het café. Heb je vragen aan het bestuur of wil je gewoon even blijven hangen na de training? Wees welkom!

 

 

 

Noteer ook de volgende RAM-cafés al in je agenda: 24 april, 29 mei en 12 juni 2015.

 

 

 

 

10km van MECHELEN - 18 APRIL 2015

 

Op zaterdag 18 april organiseren we met de club opnieuw de 10km van Mechelen. Naast de 10km wedstrijd (15u), kan je opnieuw de benen nemen voor de Go Fit 5km (14u15) of 800m (14u00) voor kinderen. Hopelijk zijn jullie er bij! Inschrijven en meer info vind je op www.ram-atletiek.be

 

 

 

Wil je mee de handen uit de mouwen steken voor of na de wedstrijd? Fijn! Vele handen maken weinig werk. Laat het ons even weten.