DECEMBER 2014

 

Winterrust

 

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we in december sportief wat rust genomen. Sporadisch kon je nog een enkele RAM-loper spotten in Boechout, Hulshout of in Brussel.

 

In het laatste weekend namen een 5-tal Rammers (Mats en Kine Lemmens, Andreas Surinx, Michaël De Prins, Pieter Verhelst) deel aan het Provinciaal Kampioenschap Indoor te Hoboken. Voor het merendeel trouwens een eerste, onwennige kennismaking met het indoorgebeuren. Wellicht omwille van de kerstvakantie of door de sneeuwval dat weekend, was het deelnemersveld niet op zijn sterkst, waar Andreas en Pieter van profiteerden om de finale te bereiken, beiden in de 60 meter horden. Proficiat.

 

JANUARI 2015

 

Crossen maar!

 

Ja, genoeg gerust. Ontwaak op tijd uit je winterslaap, want de laatste dag van de kerstvakantie is het al zover. Op zondag 4 januari 2015 om 12u30 starten de benjamins hun eerste wedstrijd van het jaar in Grimbergen. Opwarming en parcoursverkenning onder begeleiding van de Ram-begeleiders start ongeveer een uurtje vroeger. (meer info zie website www.acgrimbergen.be) .

 

Na de kerstvakantie hervatten alle trainingen.

 

De tweede wedstrijd op de Ram-kalender is deze in Bornem. Op zondag 18 januari 2015 zijn ook de kangoeroes hier welkom en kunnen ze nog eens genieten van het crossgebeuren. (website www.spartabornem.be).

 

Ben je voldoende vertrouwd met cross- en indoorwedstrijden, dan kan je altijd deelnemen aan andere wedstrijden van de VAL-kalender (zie www.val.be) . Zo biedt januari ook vlakbij cross-plezier in Hulshout en in Vilvoorde, of kan je indoor terecht in Hoboken (www.haki-team.be) .

 

(Vorige verslagen: onder “nieuws”)