SEPTEMBER 2019

Overgaan

September ligt weer achter ons. Een guurdere maand die vooral Wolf niet deerde met 6 wedstrijd-deelnames. Gemotiveerd door zijn clubrecord kogelstoten van 11m12, jaagt hij als 2de jaars benjamin nog op enkele clubrecords. De inspanning die dat kost, toont aan dat records er niet zomaar staan. In Westmalle slaagde Wolf erin 4m11 ver te springen, een verbetering met 1cm van het 1 jaar oude record van Rik. De afgelopen jaren hebben maw. meerdere van onze jeugdatleten records scherper gesteld. Het resultatenbord in ons clubkot is eindelijk geupdate.

Onze jeugd had vooral een wedstrijd in Lier uitgekozen om het zomerseizoen uit te zwaaien. De miniemen meisjes en benjamin jongens verzamelden een estafette-ploeg. Zita, Hellen, Hanne en Lore eindigden 4de in hun reeks. Naura sloot aan voor de andere disciplines, waarvan het hoogspringen met * was aangeduid. De zeer regelmatige trainingen met Serge leidden tot 3 persoonlijke records. 1m26 voor Zita, 1m35m voor Lore en 1m50 voor Naura. Zij won de wedstrijd. Hellen, met 1m38, zal wat ontgoocheld geweest zijn want heeft een record van 1m45, maar verbeterde zich bij het verspringen tot 4m38. Ups-and-downs, that’s live, dat is atletiek. Proficiat voor onze miniemen en coach.

De 2de estafette ploeg werd gevormd door Karsten, Rève, Wolf en Diop. Met 38’’25 goed voor goud, wat Rève in het verspringen en Wolf in het hockeybalwerpen overdeden. In haar eentje het RAM 10tal volledig makend, was Maider ook actief oa. met brons in het verspringen.

Een straf seizoen loopt zo naar zijn einde, terwijl we opnieuw vele nieuwe talenten op training verwelkomen, naast al degene die uit zomervakantie terugkeerden. We wachten nog een maandje op Loni onze jeugdcoördinator, die opnieuw zeker is van een fijne groep trainers. Langs deze weg bedanken we Kenneth voor zijn jarenlange inzet. Misschien zien we hem nog wel terug als het werk wat afneemt.

OKTOBER 2019

Nieuw! Klaar! Start!

Het nieuwe atletiekjaar starten. Maak snel werk van de vernieuwing van je lidmaatschap. Vul je aanvraag vergunning in via de keuzeknop op de website, en schrijf je lidgeld over. Zo volgt op tijd je nieuwe borstnummer voor een goede start van het nieuwe atletiekjaar.

Nieuw voor onze pupillen en miniemen. Vanaf nu zijn jullie nu reeds welkom op indoor-trainingen in De Appelaar te Muizen. De jongens verwelkomen we vanaf 5 oktober, om de 2 weken (alle even weken). De meisjes vanaf 12 oktober, ook om de 2 weken (alle oneven weken).

Vanaf vrijdag 4 oktober is onze jeugdwinteragenda klaar, met stip aangeduid op zondag 20 oktober 2019 de jaarlijkse oefenveldloop in Kapelle-op-de-Bos, van onze afdeling AWE. Korte afstanden en geen te grootse drukte zijn ideaal voor een kennismaking met het veldlopen. Kijk voor meer info op www.aweternit.be en schrijf je in (kan ook ter plaatse). Gratis voor RAM-leden. Nadien zet je probleemloos de stappen naar de echte wedstrijdlopen.

En noteer ook maandag 11 november met stip op jullie sportkalender voor onze eigen veldloop op De Nekker. Naast vele nieuwe atleten, kijken we er ook naar uit dat hun ouders het beste van zich geven in één of andere vrijwilligersrol. Kijk welke rol je ligt, op de website bij Info, en laat het ons weten. Naam opschrijven op het infobord van de club kan ook steeds.