FEBRUARI 2019

BRAVO

Zonder Provinciaal Veldloopkampioenschap voelt de februari-maand anders aan dan de vorige jaren. We vergeten bijna zelfs een verslag van de maand te maken. Dat zou echter oneervol zijn voor die doorbijters / die hards die onze jeugd rijk is.

De meisjes, Febe, Laila, Jolien, Lise, Louise, Maider, Wietse, Hellen en Zita, overtreffen in aantal onze jongens. Lotte is een naam die we er wellicht de komende maanden enkele keren mogen aan toevoegen. De jongens, Rik, Wolf, Dietwin, Jorik, Xander, Ward, pronken met hun mooie talenten. Beiden worden aangevuld met nog andere atleten in februari en in maart indoor als fijne teams opgewarmd richting zomer dankzij Kathleen, Serge en een enkele keer door Veerle. Merci trainers.

Aan het eind van een seizoenshelft worden enkele prijzen uitgereikt. Rik presteerde als 1ste jaars pupil indoor heel knap. Je ziet het verschil met de 2de jaars nauwelijks als hij spurt, verspringt of hordenloopt. Maider zie je wat minder op de indoorpiste, en dat vinden de concurrentes best ok. Ze liep in december reeds een clubrecord op de 60m, en bevestigde dit in Gent. Ook zij is een 1ste jaars! Indoor schitterde tot slot Wolf naar de eerste plaats in het regelmatigheidscriterium dat HAKI bijhoudt. Hij deed dat met verve, want schreef op elke discipline zijn naam ook bij in de top drie van onze clubrecords. Proficiat iedereen! Proficiat Wolf!

In het veldlopen zocht Dietwin naar een podiumplaats, maar strandde op enkele verdienstelijke vierde plaatsen. Voor de provinciale Crosstrofee goed voor een zesde plaats. Ward kon wat ziekjes niet meer uithalen, maar stond reeds comfortabel op een vijfde plaats bij de 1ste jaars pupillen. In dit regelmatigheidscriterium wist Lise de 1ste plaats te behalen. Tweede jaar op rij, nadat ze reeds een derde jaar op rij provinciaal kampioen werd. Proficiat iedereen! Proficiat Lise!

MAART 2019

Daar is de Jeugddag!

We gaan in maart even een rustperiode in. Op 16 maart vermaken we ons met 40 jeugdatleten op de Jeugddag te Gent, en kijken we nog verder vooruit richting het zomerseizoen en de interclub.

Ondertussen mogen jullie veel wafels verkopen om de clubbatterijen op te laden.

Begin april organiseren we onze 10km van Mechelen, met kidsrun voor onze jeugd. Gratis deelname, maar schrijf je wel vooraf in. Handig voor jezelf, en handig voor onze vrijwilligers. Zin om een handje toe te steken? Laat het ons zeker weten.