JANUARI 2019

PK cross in Mechelen is een succes.

Het nieuwe jaar is met veel atletiek-enthousiasme aangesneden. Onze jeugd weet vrij goed zijn weg te vinden naar eender welke veldloop. We telden 15 lopers te Grimbergen, 3 te Hulshout, 8 lopers te Bornem,  5 lopers te Vilvoorde en tot slot een loper te Geel.

De veldloopklapper van dit seizoen organiseerden we zelf op zondag 13 januari : het Provinciaal Kampioenschap. 43 jeugdatleten verdienen allemaal meer dan een pluim voor hun enthousiaste inzet. Zij zagen Lise de hoofdvogel er aflopen, al voor de 3de keer op rij. Ward was daar heel dichtbij want werd op de meet geklopt.

Het zware parcours werd ook door onze oudere atleten gesmaakt. Seliah en Sofie zorgden voor nog 2 provinciale titels. Blije atleten, blije organisatoren.

Eenzelfde enthousiasme, van dezelfde maar vooral van andere atleten, in de indoorzaal te Hoboken. Wolf, Rik, Laila, Lise en Hellen lieten onze clubkleuren schitteren.

FEBRUARI 2017

Laatste Veldlopen, lentekriebels inschrijven in je agenda

Het veldloopseizoen begint aan zijn laatste maand. Komende zondag geven onze AWE-trainers nog een laatste keer het beste van zichzelf op de cross van AC Lierse te Kessel.

Later in de maand kan je nog vlakbij naar de CrossCup wedstrijden in Rotselaar (mooi parcours) en Brussel (zwaar maar mooi). Opgelet bij deze wedstrijden. Je moet er een apart borstnummer ophalen. Blijf na je wedstrijden supporteren voor onze Belgische elite veldlopers.

Tevens zijn er zowel in Hoboken als in Gent mooie indoorwedstrijden, die ons zo stilaan doen verlangen naar de eerste lentedagen en outdoor atletiekmeetings. Verzamel deze maand echter eerst zeker je 3de indoorwedstrijd, resp. je 4de (benjamins) of 5de (andere jeugd) veldloopwedstrijden voor de clubtrofeeën.

Onze pupillen en miniemen kunnen zich deze maand opwarmen in de sporthal De Appelaar te Muizen. We trainen regelmatig samen en smeden plannen voor een leuke interclub-uitstap op zaterdag 27 april (meisjes) naar Lier en op zondag 28 april (jongens) naar Huizingen.

Verder noteren we in onze agenda met stip zaterdag 16 maart : Jeugddag te Gent. We gaan met heel wat jeugd met de bus op daguitstap. Een hele dag samen sporten en spelen. Omdat iedereen die er al eens heen ging, steeds terugkeert; raakt ons busje stilaan goed vol. Schrijf je hier zeker voor in. Info-briefjes worden op training uitgedeeld.

En in april kijken we uit naar onze eigen organisatie : 10km van Mechelen op zondag 7 april met een 800m loop op De Nekker voor onze jeugd.

Tot gauw.