Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 1564

OKTOBER 2018

Start 2 …

De oefencross in Kapelle-op-den-Bos vormde een eerste, vertrouwde kennismaking met het veldlopen. De zon was deze 3de zondag van oktober van de partij om 33-tal jeugdatleten te laten schitteren. Vooral bij de benjamin meisjes maakten we kennis met een ruime, nieuwe groep enthousiastelingen. Rosie, Fien, Lisse, Laila, Nienke, Eva; alle clubafdelingen in één groep. Reken maar op onze aanmoedigingen.

In de andere, oudere reeksen meer gekende gezichten waarvan Wolf, Andes, Briek, Birger, Rosie, Lise, Maider reeds het podium opkonden.  

Op zondag 28 oktober was Bonheiden the place to be. Een 30tal AWE en RAM atleten, een mooie opkomst, weerstonden de eerste herfskoude onder een flauwe zon. Opnieuw veel durvers bij de benjamins. Laila crosste nu samen met Marthe, Lize en Annès. Ook voor Hasse, Diop en Léon was er een eerste kennismaking met de cross en met elkaar.

Bij de pupillen wedstrijden werd er vuurwerk afgestoken. Lise en Andes werden beide eerste. Ward haalde net niet het podium. Miniem Birger sloot onze jeugdwedstrijden wel af met een derde plaats, net na Arthur, eigenlijk ook gewoon een Mechelaar :)

Ook Febe, Nienke, Zahra, Liv, Jolien, Rani, Tiben, Zayd, Kasper, Jorik, Dietwin, Yassin, Seppe, Giele, en Balder weerstonden de koude, (zie www.ram-atletiek.be >uitslagen>uitslagen RAMatleten).

NOVEMBER 2018

… run

Zondag 11 november! Heel Mechelen viert Sinte Mette, heel RAM viert zijn heilig veldloopfeest. Het parcours wordt door veel atleten geloofd. De supporters kunnen zelden zo mooi de wedstrijd volgen. We rekenen erop dat onze clubkleuren massaal getoond zullen worden. Weer of geen weer. Het wordt feest. Elke eerste RAM-atleet wordt ook op het podium verwacht voor zijn/haar clubmedaille.

De week erop (24 november) verzamelen we uitzonderlijk op een zaterdag voor de cross in Vilvoorde. Voor de vele scoutsleden (ea. jeugdverenigingen) het moment om een cross te lopen.

Vandaag 4 november (sorry, dit nieuwsbericht is wat laat) gaan ook enkele atleten naar de Sportschuur van Hoboken (www.haki-team.be) voor een eerste indoor wedstrijd.

Nog enkele wist-je-datjes?

Hilde organiseert voor jullie sportieve mama’s en papa’s begin volgend jaar opnieuw een Start2Run reeks. Vind meer info op onze website.

Serge heeft gevraagd de indoor-trainingen voor pupillen en miniemen te herhalen en dit reeds vanaf dit jaar. We zoeken nog een moment om dit goed mee te delen aan onze atleten.

Om onze atleten te huldigen voor hun prestaties in het seizoen 2018 brunchen we dit jaar opnieuw te Heffen in zaal De Kettinghe op zaterdag 19 januari, een leuke clubdag in en rond natuurgebied Den Battelaer. Wie hier (opnieuw) wil aan meewerken, doet een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Herinnering : Je lidgeld moest betaald zijn vóór 31 oktober ! Rekeningnr. BE78 9799 5788 3186. Vergeet ook niet de ‘Aanvraag Vergunning’ via onze website in te vullen.