Afdrukken
Categorie: Nieuws
Hits: 1620

SEPTEMBER 2018

Overgaan

September ligt weer achter ons. Het vorige maand reeds besproken PK Estafetten te na gelaten, nauwelijks wedstrijdbedrijvigheid in deze laatste zomermaand. Jolien, Lise, Lore en Hellen kwamen 1 keer in actie. Het atletiekjaar zit er maw. op, het eerste jaar in onze nieuwe club-outfit.

Het grootste nieuws valt deze maand op de training te rapen. We zien dat zowel de bestaande leden na hun zomervakantie graag terugkomen en dat ook een groep nieuwe atleten met plezier kennismaakt met onze club en onze sport.

In Mechelen is onze jeugdcoördinatrice Loni terug hersteld, en leidt zij een fijne groep trainers. Langs deze weg bedanken we Ime, Bram, Emma, Milla en Heike voor hun jaartje inzet. Alle begrip dat de studies voorgaan, en hopelijk zien we jullie soms eens een invalbeurt maken.

Hakim, Jonas en Julie versterken dan weer de ploeg. Oudere atleten, die hun sport met jeugdtraining zullen afwisselen; onze haast volwassen jeugd die hun gewezen trainers ondersteunen, … atletiek blijft je gewoon je hele leven boeien.

OKTOBER 2018

Klaar! Start!

Het zomerseizoen mag afgesloten worden en het nieuwe atletiekjaar starten. Maak snel werk van de vernieuwing van je lidmaatschap. Vul je aanvraag vergunning in via de keuzeknop op de website, en schrijf je lidgeld over. Zo volgt op tijd je nieuwe borstnummer voor een goede start van het nieuwe atletiekjaar.

Van de piste zullen we dus even vaarwel zeggen, om ons uit te leven op het sportveld, het bos, enkele heuvels, … . De gehele wedstrijdkalender kan je hopelijk snel raadplegen op www.atletiek.be, de website van de Vlaamse Atletiek Liga.

Jullie ontvangen op vrijdag 12 oktober onze eigen ingekorte jeugdkalender. Iedereen is daarvoor welkom op en langs onze atletiekpiste. Terwijl je kinderen sporten, staan we op de tribune graag alle leden, bestaande en nieuwe, te woord voor uitleg en tips bij de start van het winterseizoen.

De jeugdwinteragenda wordt voorgesteld, je mag de te klein geworden sportkledij van je kinderen te koop aanbieden op onze eerste 2de handsmarkt, we geven je een overzicht van al het fijne werk waarmee je onze clubwerking als vrijwilliger deze winter reeds kan ondersteunen.

Kom zeker op zondag 21 oktober 2018 naar Kapelle-op-de-Bos, waar onze afdeling AWE zijn jaarlijkse oefenveldloop inricht. Korte afstanden en geen te grootse drukte zijn ideaal voor een kennismaking met het veldlopen. Kijk voor meer info op www.aweternit.be en schrijf je in (kan ook ter plaatse). Gratis voor RAM-leden. Nadien zet je probleemloos de stappen naar de echte wedstrijdlopen.

En noteer ook zondag 11 november met stip op jullie sportkalender voor onze eigen veldloop op De Nekker.