OKTOBER 2017

Start 2 ...

De oefencross in Kapelle-op-den-Bos vormde een eerste, vertrouwde kennismaking met het veldlopen. De zon was overvloedig van de partij om een 17-tal jeugdatleten te laten schitteren. Lise en Birger lieten de nieuwe clubkleuren onmiddellijk schitteren.De AWE-atleten Briek en Sterre verzamelden ook twee medailles. Andes, Ward, Zhara, Dietwin en Xander bereikten bijna het podium en beloven ons een mooie winter te bezorgen.

Op zondag 22 oktober startte het echte cross-seizoen. Kersverse pupillen Jonas, Jenne en Bas reisden naar Gent om met de Cross Cup kennis te maken en een estafetteveldloop te lopen. Een zware wedstrijd met heel veel deelnemers, eerste en tweedejaars. De 19de plaats van ˜De Spreeuwen op 79 ploegen is dan ook heel knap.

Op zondag 29 oktober was Bonheiden the place to be. Een 20tal AWE en RAM atleten, een mooie opkomst, beukten tegen de wind in. Benjamin Andes kliefde er door heen en liep van start tot aankomst ruim op kop. Lise deed bijna hetzelfde, maar werd op de meet geklopt. Ook Febe, Fien, Saar, Liese, Zita, Jade, Milan, Joppe, Jorik, Dietwin, Xander, Siebe, Marnik, Birger en Balder weerstonden de beukende wind, (zie www.ram-atletiek.be >uitslagen>uitslagen RAMatleten) wat jammer genoeg niet het geval was voor onze blauwe RAM-tent. Een windstoot teveel deed het dak instuiken.

NOVEMBER 2017

... run

Zaterdag 11 november! Heel Mechelen viert Sinte Mette, heel RAM viert zijn heilig veldloopfeest. Het parcours wordt door veel atleten geloofd. De supporters kunnen zelden zo mooi de wedstrijd volgen. We rekenen erop dat onze clubkleuren massaal getoond zullen worden. Weer of geen weer. Het wordt feest. Elke eerste RAM-atleet wordt ook op het podium verwacht voor zijn/haar clubmedaille.

Op zondag 19 november kunnen onze atleten schuilen in de Sportschuur van Hoboken (www.haki-team.be) voor een eerste indoor wedstrijd.

De week erop (25 november) verzamelen we uitzonderlijk op een zaterdag voor de cross in Vilvoorde. Voor de vele scoutsleden (ea. jeugdverenigingen) het moment om een 2de cross te lopen.

Nog enkele wist-je-datjes?

Hilde organiseert voor jullie sportieve mama's en papa's begin volgend jaar opnieuw een Start2Run reeks. Vind meer info op onze website.

Om onze atleten te huldigen voor hun prestaties in het seizoen 2017 brunchen we dit jaar opnieuw te Heffen in zaal De Kettinghe op zaterdag 20 januari, een leuke clubdag in en rond natuurgebied Den Battelaer. Wie hier (opnieuw) wil aan meewerken, doet een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Herinnering : Je lidgeld moest betaald zijn voor 31 oktober ! Rekeningnr. BE78 9799 5788 3186. Vergeet ook niet de ˜Aanvraag Vergunning™ via onze website in te vullen.