SEPTEMBER 2017

Overgaan

September ligt weer achter ons. Niet al te veel wedstrijdbedrijvigheid meer in deze zomermaand. Birger, Janne, Jolien, Karsten, Lise, Louise, Marnik, Ninke en Xander toonden onze groene shirts nog een laatste maal op de piste. Er werden links en rechts nog wat persoonlijke records behaald. Een heel succesvol jeugdjaar wordt zo mooi afgesloten.

Het grootste nieuws valt deze maand op de piste te rapen. We zien dat zowel de bestaande leden na hun zomervakantie graag terugkomen en dat ook een groep nieuwe atleten met plezier kennismaakt met onze club en onze sport.

In Mechelen merken we ook heel wat nieuwe gezichten op bij de trainers. Onze vaste, kleine kern waar we het afgelopen jaar veel van gevraagd hebben door de grotere trainingsgroepen; zien dit met veel plezier gebeuren. Oudere atleten, die hun sport met jeugdtraining zullen afwisselen; onze haast volwassen jeugd die hun gewezen trainers ondersteunen, ...atletiek blijft je gewoon je hele leven boeien.

OKTOBER 2017

Klaar! Start!

Het zomerseizoen mag afgesloten worden en het nieuwe atletiekjaar starten. Van de piste zullen we even vaarwel moeten zeggen, om ons uit te leven op het sportveld, het bos, enkele heuvels, ...¦ . De gehele wedstrijdkalender kan je raadplegen op www.atletiek.be,de website van de Vlaamse Atletiek Liga.

Jullie ontvangen op vrijdag 6 oktober onze eigen ingekorte jeugdkalender. Iedereen is daarvoor welkom op en langs onze atletiekpiste. Terwijl je kinderen sporten, staan we op de tribune graag alle leden, bestaande en nieuwe, te woord voor uitleg en tips bij de start van het winterseizoen.

De jeugdwinteragenda wordt voorgesteld, je mag de te klein geworden sportkledij van je kinderen te koop aanbieden op onze eerste 2de handsmarkt, we geven je een overzicht van al het fijne werk waarmee je onze clubwerking als vrijwilliger deze winter reeds kan ondersteunen.

Kom zeker op zondag 15 oktober 2017 naar Kapelle-op-deBos, waar onze afdeling AWE zijn jaarlijkse oefenveldloop inricht. Korte afstanden en geen te grootse drukte zijn ideaal voor een kennismaking met het veldlopen. Kijk voor meer info op www.aweternit.be en schrijf je in (kan ook ter plaatse). Gratis voor RAM-leden. Nadien zet je probleemloos de stappen naar de echte wedstrijdlopen.

En noteer ook vrijdag 11 november met stip op jullie sportkalender voor onze eigen veldloop op De Nekker.