Mechelen - Willebroek - Kapelle o/d Bos

Woon jij in de regio Mechelen – Willebroek – Kapelle o/d Bos, dan ben je voor atletiek bij RAM op het juiste adres. Regionale Atletiekverenigingen Mechelen (kortweg RAM) laat zijn leden op verantwoorde wijze aan atletiek doen.

Als startende, jonge atleet laten we je puur recreatief kennis maken met onze sport, laten we jou puur recreatief sporten. Hoe ouder je wordt, hoe meer de kans geboden wordt om daarnaast ook prestatiegericht te sporten.

In Mechelen sporten we op het recreatiedomein De Nekker, in Willebroek op het sportdomein De Schalk. In Kapelle o/d Bos op het sportcentrum Eternit.

Concrete informatie over de atletiekwerking in Kapelle o/d Bos lees je op www.aweternit.be

Eerste kennismaking

Je mag driemaal aan de trainingen deelnemen om van atletiek en van RAM te proeven. Wanneer je dit doet in september of oktober ben je verzekerd. Buiten deze periode train je op eigen risico zolang je niet aangesloten bent. Informatie over de trainingen vind je hier Mail voor meer info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we helpen je verder. Meld je telkens aan bij de trainers of een clubverantwoordelijke.