Wat een pracht van een veldloop jubileum!

Na een winter zonder veldlopen, met verplichte voorinschrijvingen en vervelend omhoog kruipende cijfers was het na de zomer afwachten of de Vlaamse atleten schoorvoetend dan wel met gezwind…

Ga naar deze sway

 

 

RAM Jeugd-Atletiekstage 2021

 

Tijdens het weekend van vrijdag 22 tot en met zondag 24 oktober 2021 organiseerde RAM een tweede editie van de super mega geweldige Jeugd-Atletiekstage.

 

Dit jaar verbleven we met een 45-tal atleten en begeleiders in het Sportverblijf van De Nekker te Mechelen. Onze uitvalsbasis voor een leuk, gezellig en sportief weekend vol plezier.

 

Alle foto’s van deze onvergetelijke atletiekstage vind je hier: https://sites.google.com/view/fotosramjeugdstage2021/homepage.

 

 

Vanaf het sportjaar 2020-2021 is er een aparte categorie voor joggers (RAM Road Runners). Daar zij slechts in beperkte mate gebruik maken van de faciliteiten, en niet begeleid worden door een trainer, kunenn zij aansluiten tegen een sterk verminderd tarief (basisprijs 60€).

Een gevolg is dat de aparte prijscategorie voor recreanten is afgeschaft daar recreanten die niet tot de categorie joggers behoren dezelfde ondersteuning krijgen als andere atleten. Ook atleten die niet aan wedstrijden deelnemen, ontvangen vanaf dit jaar dus een wedstrijdnummer.

Beste atleten,

 

Na rondvraag bij onze atleten, starten we onze trainingen voor een groot deel van jullie terug op.

 

Hieronder kan je de algemene richtlijnen terugvinden