Hallo allemaal,

 

Fijn jullie in grote getale op en rond de piste te zien in deze mooie eerste septemberhelft! Even zeer kort enkele belangrijke mededelingen die iedereen moet gelezen hebben:

  1. We starten onze jaarlijkse wafelverkoop. Dit jaar voor het eerst ook digitaal op RAM Wafelverkoop (wafeltjesshop.be). Old-school met de traditionele bestelpapiertjes kan ook nog (meer info in de bijlage als je verder leest). Een belangrijke actie voor de middelen van de club, jouw hulp maakt een verschil!
  2. Opgelet met de bereikbaarheid van De Nekker voor de training van zondag 26 september, tijdens het WK wielrennen. De toegangsweg tot De Nekker is afgesloten, een alternatieve route is beschikbaar - meer info hier. Onze vele fietsers kruisen zonder probleem het parcours via de Afleidingsdijle, kom jij ook met de fiets ? 
  3. Reeds enkele weken is er opnieuw vrije toegang in De Nekker. Het is niet langer nodig om in groep binnen te gaan. We verwachten iedereen op het startuur van de training aan de piste.
  4. Op 1 november start het nieuwe atletiekseizoen. Vernieuw nu reeds je lidmaatschap, zo kunnen we sneller je wedstrijdnummer aanvragen bij de VAL - meer info hier.

Sportieve groeten!

 RAM

RAM Jeugd-Atletiekstage 2021

 

Yes! Na een succesvolle eerste editie in 2020 organiseert RAM ook in 2021 een niet-te-missen jeugd-atletiekstage.

 

Schrijf je snel in via volgend formulier: https://forms.gle/u6JKaJB3NgJsHgD59

 

WAT

 

De RAM jeugd-atletiekstage is een mega leuk, gezellig en sportief weekend. Naast enkele trainingen zal er op deze stage ook zeker tijd zijn om plezier te maken en elkaar (nog) beter te leren kennen.

 

Bereid je voor op lekker eten, plezante spelletjes, toffe (avond)activiteiten, nieuwe vrienden, coole en gediplomeerde trainers en nog veel meer.

 

WIE

 

Alle RAM leden, geboren tussen 2008 en 2013 (benjamins, pupillen en miniemen) mogen deelnemen aan deze bangelijke stage. Snel inschrijven is dus de boodschap!

 

WAAR

 

Dit jaar gaan we niet naar Tongerlo, maar blijven op onze thuisbasis: De Nekker te Mechelen.

 

Hier kunnen we overnachten in de verzorgde slaapkamers van het sportverblijf, trainen op onze gloednieuwe atletiekpiste, lopen en ravotten op het grote domein, en nog zo veel meer.

 

WANNEER

 

Deze onvergetelijke stage zal doorgaan van vrijdag 22 tem zondag 24 oktober 2021.

 

DEELNAMEPRIJS

 

We bieden jullie deze fantastische stage aan voor 100 euro per atleet.

 

HOE INSCHRIJVEN

 

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen. Nadien ontvang je van ons een bevestigingsmail met de instructies om te betalen.

 

MEER INFO

 

Heb je nog vragen? Mail ze zeker naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan op de training.

 

Vanaf het sportjaar 2020-2021 is er een aparte categorie voor joggers (RAM Road Runners). Daar zij slechts in beperkte mate gebruik maken van de faciliteiten, en niet begeleid worden door een trainer, kunenn zij aansluiten tegen een sterk verminderd tarief (basisprijs 60€).

Een gevolg is dat de aparte prijscategorie voor recreanten is afgeschaft daar recreanten die niet tot de categorie joggers behoren dezelfde ondersteuning krijgen als andere atleten. Ook atleten die niet aan wedstrijden deelnemen, ontvangen vanaf dit jaar dus een wedstrijdnummer.

Beste atleten,

 

Na rondvraag bij onze atleten, starten we onze trainingen voor een groot deel van jullie terug op.

 

Hieronder kan je de algemene richtlijnen terugvinden