Skip to content

Jeugdstage 2023

Yieha! Na een succesvolle eerste en tweede editie in Tongerlo en Mechelen, organiseert RAM in 2023 opnieuw een niet-te-missen jeugdstage.

Opgelet! De inschrijvingen voor de stage zijn afgesloten. Wil je toch nog graag mee? Neem dan rechtstreeks contact op met trainer Pieter (pieter.verhelst01@telenet.be).

De derde editie van de RAM jeugdstage belooft wederom een mega leuk, gezellig en sportief atletiekweekend te worden. Trainen, plezier maken en elkaar (nog) beter leren kennen? Tijdens deze stage kan het allemaal.

Bereid je voor op lekker eten, plezante spelletjes, toffe (avond)activiteiten, nieuwe vrienden, coole en gediplomeerde trainers en nog veel meer.

Alle RAM leden, geboren tussen 2010 en 2015 (Benjamins, Pupillen en Miniemen) mogen deelnemen aan deze bangelijke stage. Snel inschrijven is de boodschap, want het aantal plaatsjes is beperkt!

Pak je landkaart er maar al bij, want voor deze editie kijken we over de provinciegrenzen heen en trekken we naar het prachtige Overijse.

In deze Vlaams-Brabantse gemeente verblijven we in Chirohuis ‘De Hagaard’, waar we kunnen overnachten in ruime, verzorgde slaapkamers; lopen en ravotten in het speelbos; chillen in de grote polyvalente zaal; en nog zo veel meer.  

Trainen doen we in het prachtige en moderne atletiekpark ‘Den Heurk’.

Deze onvergetelijke jeugdstage zal doorgaan van vrijdag 14 t.e.m. zondag 16 april 2023. (We gaan van start vrijdagavond en eindigen zondagnamiddag.)

We bieden jullie deze fantastische stage aan voor 100 euro per atleet.

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen. Nadien ontvang je van ons een bevestigingsmail met de instructies om te betalen.

Heb je nog vragen? Mail ze zeker naar ram@atletiek.be of spreek ons aan op de training.

Date

Apr 14 - 16 2023
Expired!

Time

17:00 - 16:00

Location

Overijse