Skip to content

Interclub pupillen en miniemen

Wat gaan we doen?      Op zaterdag 27 april 2024 neemt RAM deel aan de groepsronde van de Beker van Vlaanderen voor pupillen en miniemen – zowel meisjes als jongens – in Merksem.  We rekenen op jullie om er een leuke dag van te maken en een sterk resultaat neer te zetten! Deelname is gratis voor de atleten.

Beker van Vlaanderen (BvV), wasda?      De Beker van Vlaanderen is een interclub-wedstrijd tussen de Vlaamse atletiekverenigingen waarbij de resultaten van de deelnemers van elke vereniging gegroepeerd worden in een clubresultaat.  Op basis van het resultaat in de groepsrondes treden de clubs vervolgens in september aan in de A-finale (1e en 2e uit de groep), B-finale (3e en 4e uit de groep) of C-finale (4e – 8e uit de groep).

Een interclub, waarom?      Atletiek is niet enkel een individuele sport.  Bij RAM vinden we samen sporten belangrijk.  Een leuke groep helpt om door te zetten en we kunnen veel van elkaar opsteken.  Tijdens de interclub presteren we als team en moedigen we elkaar aan om samen een mooi resultaat neer te zetten.  Daarnaast is de interclub een leuke opstap naar wedstrijden als dat nieuw voor je is.  Kijk onderaan de pagina maar even naar de video van de B-finale vorig jaar!

Wat kan ik daar doen?      Springen,  sprinten, werpen, afstandslopen, …  Er is voor elk wat wils.  In het formulier vind je alle disciplines voor jouw leeftijdsgroep. Jij kiest wat je graag doet, de trainers kijken waar je goed in bent en vervolgens maken we samen als team een mooie verdeling over alle proeven.  Voor proeven waar we niet aan deelnemen, krijgen we namelijk geen punten.

Hoe schrijf ik in voor Team RAM?      Laat ons voor 10 maart via dit formulier weten of je al dan niet meedoet en welke disciplines je voorkeur hebben.  De trainers kunnen je hierbij helpen.  We vormen ook zo veel mogelijk estafetteploegen met iedereen die zich opgeeft.  Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.  Hoe groter het team, hoe luider de aanmoedigingen.  Voeg jezelf via deze link ook toe aan de groep ‘RAM BvV pup-min ’23-’24’ in de Whatsapp RAM Community.  Daar volgt meer info!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Laat ons via dit formulier weten of je deel zal uitmaken van TEAM RAM voor de Beker van Vlaanderen.


Heb je nog vragen? Jeroen en Marisa beantwoorden ze met plezier! Aarzel dus zeker niet om een van hen hierover aan te spreken op de training of stuur een bericht via het contactformulier op de site.

Naam atleet
Ik train in
Ik maak graag deel uit van Team RAM op de Beker van Vlaanderen.

Date

Apr 27 2024
Expired!

Time

09:00 - 18:00