Skip to content

10KM van Mechelen

De 10km van Mechelen, onze loopwedstrijd langs de Dijle en door het Mechels Broek. Geniet van de 5km natuurloop of de volledige afstand rond Provinciaal Domein De Nekker.

Het wedstrijdsecretariaat is opgesteld in de cafetaria van de tribune van De Nekker. Hoe je De Nekker het makkelijkst bereikt, kan je hier lezen. De inkom voor de wedstrijd verloopt via poort 4. Kom je met de fiets, weet dat je via het dijlepad vanaf 10u30 hinder kan ondervinden door lopers. Hou rekening met een wandeling van 5min van poort 4 tot aan de piste/tribune.

Vooringeschreven Atleten …

Tot en met donderdag 7 april kon je je via Atletiek.nu inschrijven. Je kan er je borstnummer raadplegen, welke je ook per mail werd toegestuurd.

… met VAL-borstnummer

Vergeet je VAL-borstnummer niet! Je meldt je aan de tafel ‘VOORINSCHRIJVINGEN’ verplicht aan. Bij aankomst wordt je nummer gescand. Natura-prijzen zijn onmiddellijk na de wedstrijd beschikbaar.

… zonder VAL-borstnummer, zogenaamde NA-atleten(Niet Aangesloten)

Je vult ter plaatse het formulier ‘persoonsgegevens’ in. Vermeld ook reeds het borstnummer dat je toegewezen werd.
Je meldt je met het formulier aan bij de tafel ‘VOORINSCHRIJVINGEN’ en ontvangt je borstnummer. Breng speldjes mee om het op te spelden.

Bij aankomst wordt je nummer gescand. Natura-prijzen zijn onmiddellijk na de wedstrijd beschikbaar in ruil voor je borstnummer.

Daginschrijvingen …

Deelnameprijs bedraagt 10€. Breng bij voorkeur gepast geld mee. 

… met VAL-borstnummer

Vergeet je VAL-borstnummer niet! De gegevens die we nodig hebben om je in te schrijven in Atletiek.Nu staan op je borstnummer. Je meldt je aan de tafels ‘DAGINSCHRIJVINGEN’ aan met je nummer en 10€. Duidelijk vermelden of je 5KM of 10KM wil lopen.

Bij aankomst wordt je nummer gescand. Natura-prijzen zijn onmiddellijk na de wedstrijd beschikbaar.

… zonder VAL-borstnummer zogenaamde NA-atleten(Niet Aangesloten)

Je vult ter plaatse het formulier ‘persoonsgegevens’ in en kruist aan of je 5KM of 10KM wil lopen.

Je meld je met het formulier en 10€ aan bij de tafels ‘DAGINSCHRIJVINGEN’ en ontvangt je borstnummer. Breng speldjes mee om het op te spelden.

Bij aankomst wordt je nummer gescand. Natura-prijzen zijn onmiddellijk na de wedstrijd beschikbaar in ruil voor je borstnummer.Opgelet : geen honden toegelaten op PSRC De Nekker

Parcours 5KM

Parcours 10KM

Date

Apr 10 2022
Expired!

Time

10.30: start 5KM - 11.15: start 10KM
10:30 - 13:00

More Info

Meer info

Location

Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Spuibeekstraat, 2800 Mechelen
Website
https://www.denekker.be/