Skip to content

Een nieuw schooljaar: wat verandert er op training?

Terug naar school. Dat betekent naast een hele hoop nieuwtjes op school ook enkele wijzigingen tijdens de trainingen.

De belangrijkste puntjes lijsten we hier even op. Vragen kan je uiteraard steeds stellen op training.


Vanaf nu kan je je aansluiten voor het atletiekseizoen 2023-’24. Dat doe je sinds dit jaar volledig digitaal! Alle info vind je terug bij Lidmaatschap. Hoe sneller je dit doet, hoe sneller je wedstrijdnummer klaar ligt voor de start van de wedstrijden in november, met o.a. onze eigen 11 november-veldloop.


Naar jaarlijkse gewoonte schuiven vanaf 1 september de meeste geboortejaren op training een jaartje op. Dit werkt het makkelijkst om de nieuwe leden meteen in de juiste groep te hebben.

Enkel de tweedejaars Miniemen (geboortejaar 2010) schuiven later door. Dit o.a. doordat er voor de atleten vanaf Cadet nog enkele kampioenschappen op de agenda staan. Concrete informatie wordt jullie z.s.m. meegedeeld.

Jouw (nieuwe) leeftijdscategorie en de bijhorende (nieuwe) trainingsuren vind je terug bij Voor atleten > Trainingen.

Let op! Voor de wedstrijden tot 31 oktober schrijf je je nog steeds in volgens je groep van seizoen 2022-’23.


In september verwelkomen we ieder jaar ook een heleboel nieuwe kids tijdens hun zoektocht naar een nieuwe hobby. Heb jij nog een vriendje of vriendinnetje die de tofste sport ter wereld zeker eens getest moet hebben?

Neem hem of haar dan zeker eens mee naar een van de trainingen. Nieuwe atleetjes kunnen drie proeftrainingen volgen, alvorens te beslissen om al dan niet aan te sluiten bij de club.


Hartelijk dank om in seizoen 2022-’23 voor RAM gekozen te hebben. Hopelijk kon je je sportieve ambities aanscherpen en kies je ervoor om daar ook volgend seizoen bij ons aan te werken.

We wensen je veel succes bij de start van het nieuwe schooljaar en hopen je snel terug te zien op training!

Sportieve groeten,

RAM