Skip to content
Home » Dankjewel voor je inzet.

Dankjewel voor je inzet.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Mis je de zon? Kijk dan even om naar ons RAM-voorjaar. Vier wedstrijddagen op De Nekker, steeds droog weer en hartverwarmende clubsfeer dankzij jouw helpende hand EN/OF jouw knalprestatie.


Dankjewel voor beide, want dit betekent veel voor ons. En in bijzonder dankje, dankje, dankjewel voor de helpende handen, want dit betekent veel voor de atleten.

EN/OF ? : voor het merendeel van de helpers is het een EN. Atleten voor atleten, trainingsgroep voor trainingsgroep, … make it happen!

PS. Op zaterdag 7 september is het aan de Masters (of 35-plussers) op het Kampioenschap van Vlaanderen op De Nekker. Voor onze atleten staat dit al aangevinkt in de agenda. Doe dit als jeugdouder of atleet van cadet tot en met senior zeker ook!

Wil jij nog iets delen over één van onze wedstrijden, tips, ergernissen, weetjes, dankjewels, …. . Wij laten ons graag inspireren.


Vandaar dit formulier.


Ik laat graag mijn feedback, ideeën … achter over volgende wedstrijd

Bedankt om even dit formulier in te vullen. Medewerkersoproep voor KVV Masters op zaterdag 7 september volgt medio augustus. Hopelijk ben je er dan bij.

Geniet van de zomer en tot binnenkort!