Skip to content

Bestuur & werking

Onze ploeg

Niet geheel zonder gevoel van trots stellen wij onze huidige bestuursploeg voor:


Hulp gezocht!

Ben je gepassioneerd door onze vereniging en wil je mee het verschil maken? Overweeg dan om deel uit te maken van het bestuursteam van RAM.

Als bestuurslid heb je de kans om bij te dragen aan onze visie en om een positieve impact te hebben op onze atleten. Ons bestuursteam kan hulp gebruiken op verschillende vlakken (…vele handen maken licht werk). Actief deelnemen aan het bestuur biedt je de mogelijkheid om je sterke vaardigheden in te zetten of om iets nieuws te leren in een andere omgeving. Bovendien krijg je de kans om samen te werken met een fijn en gedreven bestuursteam dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van onze atleten.  

Spreekt dit je aan? Weet je het nog niet? Kom je graag eens vrijblijvend een bestuursvergadering volgen? Laat het weten aan een trainer, bestuurslid of aan de voorzitter op samian.vermeir@ram-atletiek.be.


Werking

Maandelijks komt het bestuur samen voor een bestuursvergadering. Je vindt hieronder de verslagen terug. Ook geven wij inzicht in onze statuten en onze privacyverklaring.

volgen binnenkort!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab