Skip to content

Aftermovie Jeugdstage 2024

Onze jaarlijkse jeugdstage gaf opnieuw een knallende aftrap van het zomerseizoen! Met een groep van maar liefst 36 jeugdatleten, 6 trainers en 5 kookouders, trokken we voor deze vierde editie naar Neerpelt voor een onvergetelijke week vol sport en plezier.

Tussen de vele trainingen door, was er voldoende ruimte voor ontspanning en vermaak. Naast het zwoegen op de atletiekpiste, genoten we van allerlei leuke activiteiten, variërend van een potje mini-golf tot verfrissende duiken in het zwembad. Daarnaast haalden de Benjamins ook de innerlijke chef-koks in zichzelf naar boven tijdens een gezellige bakmiddag waarbij heerlijke koekjes werden bereid. Ze vielen in smaak bij het dessert!

Ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Ondanks alle sombere en natte voorspellingen, hebben we veel kunnen genieten van het zonnetje. We hebben zelfs zonnecrème moeten bijkopen!

Het was dus een echte topweek! Atleten Bente, Ena, Fleur, Janne en Sien beschreven de week met onderstaand gedicht:

We zijn aangekomen op de stage van onze dromen. En na een hele dag lopen hadden we zin om een snackje te kopen. Het thema van de stage was ‘de vier seizoenen’. En al meteen was het beslist: er waren veel kapoenen. Er waren er natuurlijk ook veel eerlijk, en het eten was echt overheerlijk. Elke dag springen, werpen en rennen, en op dinsdag zijn we zelfs eens gaan zwemmen. ‘s Avonds konden we niet stil zijn, dus opstaan deed een beetje pijn 😉

Zin om de stage nog een laatste keer te herbeleven? Trainer Jonas bundelde een groot deel van onze stagefoto’s in deze zotte aftermovie. Geniet ervan, en tot volgend jaar!