Skip to content

Aanvraag vergunning voor RAM lidmaatschap

RAM kan ten allen tijde sfeerbeelden maken van atleten tijdens trainingen en wedstrijden. Dit gebeurt met twee doelen: enerzijds om leden een digitale vereeuwiging van hun gloriemoment cadeau te doen, anderzijds om beperkt promotie te kunnen maken voor de club en clubevenementen. Af en toe kunnen gerichte beelden gemaakt worden waarbij atleten in close-up of geposeerd zichtbaar zijn. Kies hierboven hoe je wenst dat we met je gerichte afbeelding omgaan. Kies je ervoor om je afbeelding te delen maar, bevalt het gebruik van een specifieke foto je achteraf toch niet, laat dit dan zeker weten aan een clubverantwoordelijke.

Belangrijke opmerkingen

  • Het sportmedisch keuringsonderzoek is niet verplicht in de atletiek, maar de Medische Commissie van de Vlaamse Atletiekliga raadt alle atleten aan om de vragenlijst op www.sportkeuring.be in te vullen om te kijken of een sportmedisch geschiktheidsonderzoek raadzaam is.
  • De Vlaamse Atletiekliga is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Waarom en welke persoonsgegevens verwerkt worden, kan je nalezen in de Privacyverklaring van de Vlaamse Atletiekliga. Deze kan je terugvinden op de website via https://www.atletiek.be/organisatie/goed-bestuur#privacy.