Skip to content

2 team-uitstappen in augustus

Natuurlijk weet iedereen dat je op zondag 21 augustus op De Nekker moet zijn voor een gevarieerd atletiekprogramma voor pupillen tot en met masters! Combineer de wedstrijd met een duik in de zwemvijver en geniet met volle teugen van de zomer.

In de clubagenda staat voor jullie eerst nog een clubuitstap gepland. Ben je niet op vakantie, schrijf je dan zeker in voor de Wibo-meeting in Boom van zaterdag 13 augustus. Er zijn al best wat RAM-atleten ingeschreven.

Na de thuiswedstrijd nodigt Turnhout ons uit op zaterdag 27 augustus voor het PK Estafette. Steeds een gepuzzel voor coaches om de teams bijeen te krijgen en in te schrijven, maar telkens een top-wedstrijd. Help je trainer een handje en meld je bij hen of op ram@atletiek.be voor deze clubuitstap (mocht je dit nog niet gedaan hebben). Zo kunnen zij het juiste team opstellen en inschrijven en kan carpooling bekeken worden. Vermeld zeker de disciplines die je wil lopen. Het wedstrijdprogramma kan je hier raadplegen.

De kangoeroes en benjamins kenden voor de schoolvakantie met Duffel, Grimbergen en Vilvoorde reeds 3 succesvolle uitstappen. Smaakt dat naar meer? Je vindt op atletiek.nu oa. wedstrijden in Merksem (zat 20/8), Vilvoorde (zon 28/8), Londerzeel (zat 3/9). Op 2 oktober kunnen jullie met onze wedstrijd op De Nekker het zomerseizoen af te sluiten.