Skip to content

10.000-stappenclash

Stad Mechelen neemt van 12 september tot en met 9 oktober deel aan de regionale “10.000-stappenclash’. Dat is een wedstrijd waarbij we het opnemen tegen enkele andere gemeenten uit regio Rivierenland en RupeLaar. De gemeente of stad die de meeste stappen zet, in verhouding tot het aantal deelnemende inwoners, wint.

Stap jij Mechelen mee naar de overwinning? Registreer je op 10000stappen.be en sluit je aan bij de groep ‘Mechelen’. Geef vanaf 12 september 30 dagen lang je stappen in via de website of automatisch via de 10 000 stappen-app. Ook fietsen, dansen, … telt na een omrekening als stappen via het aantal minuten.

Waarom je zou meedoen? Meer bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, je kan er ook prijzen mee winnen! Stad Mechelen geeft prijzen weg aan de Mechelaar met de meeste stappen, aan de club of vereniging met de origineelste beweegfoto (met vermelding #2800love en #10000stappen) en aan de oudste deelnemer. We starten met de speurneuzentocht ‘Lekker sportief’, een leerrijke gezinswandeling. Elke week zetten we een Mechelse beweegambassadeur in de kijker. Bellemadam Myriam Sips is meter van het project.

Meer info: www.mechelen.be/10000stappen